>
BIOSHQIP

Evropa Jugore (rajon)

Southern Europe (3302)

Evropa Jugore
Rajoni i jugut të kontinentit europian.

Europa Jugore është një rajon që ndodhet në pjesën jugore të kontinentit Evropian. Përfshin vende si Spanja, Portugalia, Italia, Greqia dhe Malta. Rajoni është i njohur për klimën e saj të ngrohtë, plazhet e buk ...

Harta
Foto