>
BIOSHQIP
Biografia
Bardhyl Idrizi është këngëtar nga Kumanova, Maqedonisë së Veriut. Ka nisur të merret me muzikë në vitin 2017 duke prodhuar projekte profesionale.

Më datë 13 Tetor 2018, Bardhi publikon videoklipin "SMK".

Më datë 16 Shkurt 2019, Bardhi publikon videoklipin "Galileo".

Më datë 28 Prill 2019, Bardhi publikon videoklipin "Familia".

Më datë 21 Maj 2019, Bardhi publikon Mixtapen e parë me 11 këngë që vendosi ta titullojë "21" për disa arsyje siç janë mosha e tij dhe se me publikimin e ketij mixtape i bëhen gjithsej 21 këngë të publikuara.

Prej Janarit 2020, Bardhi është nën menaxhimin e labelit SBS Ent.

Më datë 19 Korrik 2020, Bardhi publikon videoklipin "Avash Avash". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Bardhi Idrizi. Produksioni audio u realizua nga Çelik Lipa.

Më datë 22 Shtator 2020, Bardhi publikon videoklipin "Betohemi". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Bardhi Idrizi.

Më datë 5 Nëntor 2020, Bardhi & Eren Can publikojnë videoklipin "Interes". Videoklipi u prodhua nga kompania XL Films.

Më datë 10 Dhjetor 2020, Dj Gimi-O & Bardhi publikojnë videoklipin "Du & Ich", në bashkëpunim me Fifin. Videoklipi u prodhua nga kompania Imagine Films.

Më datë 2 Shkurt 2021, Bardhi publikon videoklipin "Do Te Doja". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Bardhi Idrizi.

Më datë 6 Prill 2021, Bardhi publikon videoklipin "Lot". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Bardhi Idrizi. Produksioni audio u realizua nga Çelik Lipa.

Më datë 22 Prill 2021, Bardhi publikon videoklipin "Diva". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Bardhi Idrizi. Videoklipi u prodhua nga Imagine Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Çelik Lipa.

Më datë 3 Qershor 2021, Nush & Bardhi publikojnë videoklipin "Pa Cent". Produksioni audio u realizua nga Çelik Lipa.

Më datë 29 Qershor 2021, Bardhi & Lumi B publikojnë videoklipin "Qef".

Më datë 30 Gusht 2021, Bardhi & Alketa publikojnë videoklipin "Emanuela". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Bardhi Idrizi. Videoklipi u prodhua nga XL Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Çelik Lipa.

Më datë 17 Shtator 2021, Bardhi publikon videoklipin "A Je". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Bardhi Idrizi. Videoklipi u prodhua nga XL Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Çelik Lipa.

Më datë 9 Tetor 2021, Nush, Kennz, Grido, Il Ghost, Bardhi, Ari, Meriton & Matolale publikojnë videoklipin "Jackpot II", në bashkëpunim me Meriton Mjekiqin. Videoklipi u prodhua nga Imagine Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Çelik Lipa.

Më datë 12 Tetor 2021, Bardhi, Eaz & Xen publikojnë videoklipin "Sa Mire Po Dokesh". Produksioni audio u realizua nga Çelik Lipa.

Më datë 24 Tetor 2021, Bardhi & Gjesti publikojnë videoklipin "Zemren". Videoklipi u prodhua nga XL Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Çelik Lipa.

Në vitin 2021, Bardhi publikon albumin "Trendafil".

Më datë 9 Nëntor 2021, Bardhi publikon videoklipin "M'fal", në bashkëpunim me Alketa Turkaj. Videoklipi u prodhua nga XL Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Çelik Lipa.

Më datë 15 Nëntor 2021, Bardhi & Ensam publikojnë videoklipin "Ajo Po Don". Produksioni audio u realizua nga Çelik Lipa.

Më datë 6 Shkurt 2022, Bardhi publikon videoklipin "Engjulli Im". Orkestrimi i këngës u punua nga Çelik Lipa.

Më datë 16 Mars 2022, Elvana Gjata, Dj Gimi-O & Bardhi publikojnë videoklipin "Ex". Videoklipi u prodhua nga kompania Supercut.

Më datë 23 Mars 2022, Bardhi & Azet publikojnë videoklipin "Hayat". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Bardhi Idrizi & Azet kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge. Videoklipi u prodhua nga kompania XL Films.

Më datë 6 Maj 2022, Bardhi & Dj Gimi-O publikojnë videoklipin "Rakia".

Më datë 5 Qershor 2022, Bardhi & Majk publikojnë videoklipin "Ama". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Bardhi Idrizi & Majk kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge.

Më datë 10 Korrik 2022, Shkurte Gashi, Bardhi & Nora Istrefi publikojnë videoklipin "Mama Mia". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Bardhi Idrizi, Ghulo, Shkurte Gashi & Kushtrim Kelani (Kusha) kanë realizuar bashkë muzikën, ndërsa për tekstin e kësaj kënge janë kujdesur Ghulo & Bardhi Idrizi. Videoklipi u prodhua nga kompania XL Films.

Më datë 21 Korrik 2022, Belah & Bardhi publikojnë videoklipin "Ola Bonita". Videoklipi u prodhua nga kompania XL Films.

Më datë 7 Gusht 2022, Bardhi & Alketa Turkaj publikojnë videoklipin "Mi Amor".

Më datë 19 Shtator 2022, Bardhi publikon videoklipin "Zhytem x Prap".

Më datë 24 Shtator 2022, Bardhi, Aida Doçi & Florian Tufallari publikojnë videoklipin "Katile". Kënga është kompozuar nga Sardi Mneri, ndërsa tekstin e kanë shkruar së bashku Deyzoh, Bardhi Idrizi & Aida Doçi.

Më datë 17 Tetor 2022, Durim Malaj & Bardhi publikojnë videoklipin "Coco".

Më datë 30 Tetor 2022, Majk & Bardhi publikojnë videoklipin "Përgjithmonë". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Majk & Bardhi Idrizi kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge, ndërsa arranzhimi u krye nga DorantBeats.

Më datë 26 Nëntor 2022, Bardhi publikon videoklipin "Kalli".

Më datë 12 Dhjetor 2022, Lumi B & Bardhi publikojnë videoklipin "Balenciaga". Teksti i këngës u përgatit nga vetë Lumi B, teksa për arranzhimin u kujdes Bardhi Idrizi.

Më datë 16 Janar 2023, Dardy & Bardhi publikojnë videoklipin "Inati". Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Dardy & Bardhi Idrizi. Videoklipi u prodhua nga kompania XL Films.

Më datë 3 Mars 2023, Bardhi publikon videoklipin "Malli". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Bardhi Idrizi. Videoklipi u prodhua nga kompania Sekuencë.

Më datë 15 Mars 2023, Bardhi publikon videoklipin "Te Dua".

Më datë 30 Mars 2023, Luana Vjollca publikon videoklipin "Zemrën Ta Vodha", në bashkëpunim me Bardhin. Videoklipi u prodhua nga kompania Pro Video.

Më datë 20 Prill 2023, Shkurte Gashi & Bardhi publikojnë videoklipin "Per Ty".

Më datë 2 Qershor 2023, Bardhi & Melinda publikojnë videoklipin "Ferrari". Videoklipi u prodhua nga kompania Sekuencë.

Më datë 27 Qershor 2023, Bardhi publikon videoklipin "Dashni E Vjeter".

Më datë 12 Korrik 2023, Bardhi, MatoLale & Luana Vjollca publikojnë videoklipin "Shtinja Flakën", në bashkëpunim me MatoLale. Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Bardhi Idrizi & MatoLale kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge.

Më datë 29 Korrik 2023, Bardhi publikon videoklipin "Mykonos".

Më datë 15 Shtator 2023, Bardhi, Dardan & Il Ghost publikojnë videoklipin "Policia".

Më datë 29 Shtator 2023, Bardhi publikon videoklipin "Betohemi 2".

Më datë 18 Nëntor 2023, Bardhi, Ricky Rich & Dj Gimi-O publikojnë videoklipin "Sa Më Do".

Më datë 7 Dhjetor 2023, Melinda & Bardhi publikojnë videoklipin "Mos Ma Prish". Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Melinda Ademi & Bardhi Idrizi. Videoklipi u prodhua nga Entermedia, ndërsa produksioni audio u realizua nga Çelik Lipa.

Më datë 23 Dhjetor 2023, Bardhi & Xhensila publikojnë videoklipin "Mashtruse". Videoklipi u prodhua nga kompania Fullmoon Production.

Më datë 13 Janar 2024, Meriton Mjekiqi & Bardhi publikojnë videoklipin "Firmato". Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Meriton Mjekiqi & Bardhi Idrizi. Videoklipi u prodhua nga Imagine Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Çelik Lipa.

Më datë 27 Janar 2024, Tayna & Bardhi publikojnë videoklipin "Unaza". Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Tayna & Bardhi Idrizi. Videoklipi u prodhua nga Sekuencë, ndërsa produksioni audio u realizua nga Çelik Lipa.

Më datë 14 Shkurt 2024, Bardhi publikon videoklipin "Tradhtare". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Bardhi Idrizi.