>
BIOSHQIP
Biografia
Emri i vërtetë Rigels Rajku, por njihet nga te gjithe si Noizy. Ka nënshkruar kontratë me kompanine e famshme "Universal Music" dhe tashmë Noizy është bërë një nga artistët më të paguar ne trevat shqiptare. Ka shumë stil më ndryshe prej reperëve tjerë shqiptarë. Sot ka shumë miq te njohur si aktori Blerim Destani, Xhevdet Jashari, MC Kresha e DUDA, por per Noizy-n nuk ka qene gjithmone kaq fushe dhe lule sa është sot. Në vitin 1997, kur Noizy ishte vetem 11 vjeç, u largua nga Shqipëria së bashku me familjen e tij për një jetë më të mirë ne Londër (South East, Wooldwhich). Ne lagjen ku Noizy u stabilizua kishte me shume lufte midis klanesh. Ne ate kohe Wooldwhich njihej si nje nga lagjet ghetto me te rrezikshme ne Londer ku peshku me i madh e ha te voglin dhe ku fjala meshire nuk egzistonte per nje kohe shum te gjate. Noizy eshte kampion i Londres në ndeshje rruge "streetfight" me 15 ndeshje - 15 fitore. I frymezuar nga menyra e jetesës se perditshme ne te kaluaren e bene ate te uritur per sukses. Ai përveq muzikës tani ka edhe brand-in e veshjeve “Illyrian Bloodline” me të cilën bënë shitjen brandit të tij përmes internetit me transport kudo në botë dhe me 3 pikat e shitjes në Durrës, Prishtinë dhe së fundi në Prizren.

50 EVENTET E FUNDIT
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}