>
BIOSHQIP
Biografia
Këngëtarja Orhidea Latifi ishte pjesë e OnRecords dhe të gjithë e njohin si Kida. Ajo jeton në Prishtinë me prindërit e saj. Kida u be fillimisht e njohur për publikun në performancën e saj në skenën e koncertit të DMX dhe videoklipi i "Murder" ka skena pikërisht nga ky koncert.
50 EVENTET E FUNDIT
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}