>
BIOSHQIP

Evropa Perëndimore (rajon)

Western Europe (127)

Evropa Perëndimore
Pjesa perëndimore e kontinentit evropian

Europës Perëndimore është një rajon gjeografik që përfshin pjesën perëndimore të kontinentit europian. Ajo përfshin shtetet e Andorrës, Austrisë, Belgjikës, Francës, Gjermanisë, Liechtensteinit, Luksemburgut, Monak Evropa Perëndimore është shtëpia e disa nga vendet më të ndikueshme dhe më të fuqishme në botë. Është shtëpia e Bashkimit Evropian, ekonomia më e madhe në botë dhe Zona e Euros, monedha më e fuqishme në...

Harta
Foto