>
BIOSHQIP
Biografia
Nuk ka akoma asnjë informacion...Evente
Në vitin 2016, Halit Gashi publikon albumin "Xheladin Gashi-Plaku"

Më datë 21 Shtator 2019, Halit Gashi publikon videoklipin "Dr. Lec Gradica". Muzika e këngës u punua nga Burim Krasniqi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Xhavit Hajdari.

Më datë 14 Dhjetor 2022, Halit Gashi publikon videoklipin "Ilir Asllani". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Arjon Gashi, ndërsa tekstin e shkroi Faruk Krasniqi.

Më datë 16 Qershor 2023, Halit Gashi publikon videoklipin "Bajram Gashi". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Arjon Gashi, ndërsa tekstin e shkroi Faruk Krasniqi. Videoklipi u prodhua nga kompania Donjeta.

Më datë 11 Gusht 2023, Halit Gashi publikon videoklipin "Jahir Sopi". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Arjon Gashi, ndërsa tekstin e shkroi Faruk Krasniqi.

Më datë 8 Janar 2024, Halit Gashi publikon videoklipin "Zeqir Neziri". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Arjon Gashi.

Më datë 30 Prill 2024, Halit Gashi & Besim Haliti publikojnë videoklipin "Ilaz Kodra". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Arjon Gashi.