>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2011, Flora Gashi & Valon Berisha publikojnë albumin "Knaquni Ne Dasem".

Më datë 26 Qershor 2015, Valon Berisha publikon videoklipin "Nusja Jone".

Në vitin 2015, Valon Berisha publikon albumin "Sofra Prizrenase".

Më datë 11 Qershor 2016, Valon Berisha publikon videoklipin "Aj Fustani Bardh". Muzika e këngës u punua nga Xheni, teksti u shkrua nga Ejup Shabani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Xheni. Videoklipi u prodhua nga MProduction.

Më datë 8 Dhjetor 2016, Valon Berisha publikon videoklipin "S'ka Me Kthim".

Më datë 9 Maj 2017, Valon Berisha publikon videoklipin "Qani Syte E Mi".

Në vitin 2018, Valon Berisha publikon albumin "Live 2018".

Më datë 26 Tetor 2019, Valon Berisha publikon videoklipin "Ne Gurbet", në bashkëpunim me Xhenin. Muzika e këngës u punua nga Xheni, teksti u shkrua nga Ejup Shabani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Xheni. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 24 Nëntor 2019, Valon Berisha publikon videoklipin "Romantike". Muzika e këngës u punua nga Nexhat Mujovi (Wirusi), ndërsa teksti u shkrua nga Arsim Bunjaku. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 27 Shtator 2021, Valon Berisha publikon videoklipin "S'jam Fajtori". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Arsim Bunjaku. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 6 Nëntor 2021, Valon Berisha publikon videoklipin "Na Kalle". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Nurteel. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 24 Tetor 2022, Valon Berisha publikon videoklipin "Thirrma Nje Doktor".
KATEGORI: