>
BIOSHQIP
Biografia
Astriti ka vite që jeton në Zvicër, por është nga Kosova dhe cilësohet si një nga këngëtarët jo vetëm me zërin e ëmbël, por edhe i preferuar apo simpatiku i femrave. Astriti ka realizuar shume këngë dhe preferohet jo vetëm në koncerte por edhe në dasmat shqiptare, ndërsa këngët e tij janë kthyer në hite të bukura shqiptare që i dëgjojnë të gjithë.

Në vitin 2011, Astrit Mulaj publikon albumin "Dashuri E Ndaluar".

Më datë 2 Shkurt 2012, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Kthehu Jetës".

Më datë 6 Maj 2012, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Maturant", në bashkëpunim me Kole Oroshi.

Më datë 11 Qershor 2012, Nexhat Osmani publikojnë videoklipin "S'dua Tjeter", në bashkëpunim me Klani Shqiptar & Astrit Mulaj. Videoklipi u prodhua nga Pinkmoon Creative.

Më datë 5 Maj 2013, Gili & Astrit Mulaj publikojnë videoklipin "Shpejt Festove". Muzika dhe teksti i këngës u punuan nga Ilir Berani, bashkëpunëtori i ngushtë i Astritit, ndërsa për orkestrimin u kujdes Florent Boshnjaku. Videoklipi u prodhua nga Dejan Milicevic dhe u realizua në Ulqin. Kenga ishte padiskutim një nga hitet baladë të verës 2013.

Në vitin 2013, Astrit Mulaj & Kolë Oroshi publikojnë albumin "Shpejt Festive / Forca E Fatit".

Më datë 7 Korrik 2013, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Nje Jetim".

Më datë 19 Prill 2014, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Rinia E Sodit", në bashkëpunim me Tukulukat. Muzika e këngës u punua nga Ilir Berani, teksti u shkrua nga Ilir Berani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga Musical.

Më datë 10 Prill 2015, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Ajo Po Martohet".

Më datë 20 Korrik 2015, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Sheherezade".

Në vitin 2016, Astrit Mulaj publikon albumin "Të Daltë Flaka Moj Dashni".

Më datë 21 Mars 2016, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Katunarja Jem".

Më datë 28 Tetor 2016, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Ah Dashni E Vjeter".

Më datë 6 Korrik 2017, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Syni Jem".

Në vitin 2017, Astrit Mulaj publikon albumin "Live 2017".

Më datë 10 Mars 2018, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Bossi I Krimit". Muzika e këngës u punua nga Ilir Berani, teksti u shkrua nga Ilir Berani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga MProduction.

Më datë 10 Qershor 2018, Astrit Mulaj & Shpresa Gojani publikojnë videoklipin "S'ka Si Tupani E Qiftelia".

Më datë 21 Korrik 2018, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Miremengjesi".

Më datë 14 Prill 2019, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Bama Hallall". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Ilir Berani.

Më datë 22 Korrik 2019, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Kosovare". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Ilir Berani. Videoklipi u prodhua nga kompania Prive Films.

Më datë 31 Gusht 2020, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Hupi Kontrolla". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Ilir Berani.

Më datë 14 Maj 2021, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Qika Qika". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Ilir Berani.

Më datë 13 Shkurt 2022, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Perhajer Dashni". Muzika e këngës u punua nga Nexhat Mujovi (Wirusi), teksti u shkrua nga Valon Biba, ndërsa për orkestrimin u kujdes Vedat Lushtaku.

Më datë 1 Korrik 2022, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Sytë Blue". Videoklipi u prodhua nga Prive Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Nurteel.

Më datë 21 Prill 2023, Kole Oroshi, Astrit Mulaj & Ilaz publikojnë videoklipin "Ajo". Teksti i këngës u shkrua nga Petro Xhori. Videoklipi u prodhua nga kompania BUG Production.

Më datë 18 Maj 2023, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Dilema". Teksti i këngës u shkrua nga Ilir Berani. Videoklipi u prodhua nga kompania BUG Production.

Më datë 10 Nëntor 2023, Astrit Mulaj publikon videoklipin "Sheqer". Për muzikën e këngës kanë punuar bashkarisht Kolë Oroshi & Valon Biba, ndërsa tekstin e shkroi Valon Biba. Videoklipi u prodhua nga kompania BUG Production.
DËRGOI: