>
BIOSHQIP
Biografia
Ajo është e martuar, ka dy vajza dhe jeton në Zvicër.
Evente
Në vitin 2003, Anila Mimani publikon albumin "Digjesh Zjarr".

Në vitin 2005, Anila Mimani publikon albumin "Vajza E Mamit".

Në vitin 2008, Anila Mimani publikon albumin "Baby".

Më datë 30 Prill 2009, Anila Mimani publikon videoklipin "U Bo Cuni Arapci".

Në Nëntor 2009, Produkt 28 merr pjesë në Kënga Magjike 2009 me këngën "Inati", në bashkëpunim me Anila Mimani.

Më datë 16 Shkurt 2011, Anila Mimani publikon videoklipin "Pasion Dashurie".

Më datë 11 Maj 2013, Anila Mimani publikon videoklipin "Karajfili Dhe Zambaku".

Më datë 27 Korrik 2014, Anila Mimani publikon videoklipin "Unazen E Gishtit", në bashkëpunim me Grupi Kristal.

Më datë 21 Tetor 2014, Anila Mimani publikon videoklipin "Ti Je Larg".

Më datë 10 Shkurt 2017, Artan Kola publikon videoklipin "Une Pa Ty Si Pa Sy", në bashkëpunim me Anila Mimani.

Më datë 29 Gusht 2017, Anila Mimani publikon videoklipin "Ti Nuk E Di".

Më datë 4 Korrik 2018, Anila Mimani publikon videoklipin "Te Du Pa Fjale", në bashkëpunim me Imbro Manaj. Muzika e këngës u punua nga Alban Arifi, teksti u shkrua nga vetë Anila Mimani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alban Arifi.

Më datë 5 Qershor 2019, Young Zerka & Anila Mimani publikojnë videoklipin "Neser". Muzika e këngës u punua nga Young Zerka & Big Deal Records, teksti u shkrua nga Young Zerka, ndërsa për orkestrimin u kujdes Big Deal Records. Videoklipi u prodhua nga kompania Talelli Production.

Më datë 6 Korrik 2019, Anila Mimani publikon videoklipin "Te Ndjej".

Më datë 6 Nëntor 2019, Anila Mimani publikon videoklipin "Pike Ne Zemer". Teksti i këngës u shkrua nga Anila Mimani. Videoklipi u prodhua nga EGO Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Marenglen Boja.

Më datë 13 Dhjetor 2019, Altin Sulku publikon videoklipin "Nishani", në bashkëpunim me Anila Mimanin. Teksti i këngës u shkrua nga Endrit Mumajesi. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Marenglen Boja.

Më datë 16 Korrik 2020, Bes Kallaku publikon videoklipin "Ciao, Po Të Lë", në bashkëpunim me Anila Mimanin. Orkestrimi i këngës u punua nga Marenglen Boja.

Më datë 2 Qershor 2021, Rati publikon videoklipin "Kam Me T'prit", në bashkëpunim me Anila Mimanin. Teksti i këngës u shkrua nga Endrit Mumajesi. Videoklipi u prodhua nga ND Film Pro, ndërsa produksioni audio u realizua nga Marenglen Boja.

Më datë 16 Korrik 2021, Anila Mimani publikon videoklipin "A T'ka Marr Malli", në bashkëpunim me Altin Sulkun. Teksti i këngës u shkrua nga Anila Mimani & Marenglen Boja. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Marenglen Boja.

Më datë 5 Janar 2022, Altin Sulku publikon videoklipin "Si Ta Boni Zemra", në bashkëpunim me Anila Mimanin. Videoklipi u prodhua nga Fullmoon Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Marenglen Boja.

Më datë 27 Maj 2022, Anila Mimani publikon videoklipin "Betohem". Muzika e këngës u punua nga Marenglen Boja, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Anila Mimani. Videoklipi u prodhua nga kompania ND Film Pro.

Më datë 24 Mars 2023, Anila Mimani, Altin Sulku & Dj Bardhi publikojnë videoklipin "Shami Kuqe". Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Marenglen Boja.

Më datë 19 Maj 2023, Rati & Anila Mimani publikojnë videoklipin "Zemra E Do". Kënga është kompozuar nga Marenglen Boja. Videoklipi u prodhua nga kompania ND Film Pro.

Më datë 28 Qershor 2023, Hazy publikon videoklipin "Ata", në bashkëpunim me Anila Mimanin. Teksti dhe orkestrimi i këngës u përgatitën nga vetë Hazy. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Marenglen Boja & Hazy.

Më datë 10 Gusht 2023, Altin Sulku, Anila Mimani & Bes Kallaku publikojnë videoklipin "Ani Ani Java". Kënga është kompozuar nga Marenglen Boja. Videoklipi u prodhua nga Fullmoon Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Marenglen Boja.

Më datë 7 Qershor 2024, Altin Sulku & Anila Mimani publikojnë videoklipin "Sa Gabime". Teksti i këngës u shkrua nga Mb Music. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Marenglen Boja.