>
BIOSHQIP
Biografia
Granit Musa ose ndryshe siç njihet me nofkën Azet, largohet nga Kosova drejt Gjermanisë në moshën 4 vjecare. Fillimisht Azet formoi grupin "Crew Ghetto Stars", bashkë me shokun e tij Ali (Nash), të cilin e kishte shok që në shkollën fillore.

Në vitin 2010 ata formuan grupin KMN. Pjesë e grupit u bënë dhe dy rreperat e tjerë Ghasan (Zuna) dhe Yassine (Miami Yacine). Në kohë shumë te shkurtër ata u bënë shumë të njohur dhe të dashur për publikun. Një pjesë të suksesit ata e kanë edhe përmes këngës së Miami Yacine "Kokaina", e cila ka arritur deri në 150 milion klikime.
Evente
Më datë 30 Prill 2015, Zuna publikon videoklipin "Fuck The Police", në bashkëpunim me Azet.

Më datë 7 Shkurt 2016, Azet publikon videoklipin "Koka". Edhe pse Azet është rritur jasht vendlindjes së tij ai kurr nuk e mohon që eshte shqiptar dhe që e do shumë Shqipërine dhe Kosovën, prandaj videoklipi i kësaj kënge është xhiruar në Kosovë.

Më datë 14 Mars 2016, Azet publikon videoklipin "Ja Ja".

Më datë 1 Maj 2016, Azet publikon videoklipin "Für Die Familie", në bashkëpunim me Zunën.

Më datë 1 Qershor 2016, Azet publikon videoklipin "Kopf Schrott".

Më datë 7 Korrik 2016, Azet publikon videoklipin "Fast Life".

Më datë 23 Dhjetor 2016, Azet publikon videoklipin "Patte Fliest", deri tani është kënga më e pëlqyer nga fansat.

Në vitin 2016, Azet publikon albumin "Fastlife".

Më datë 8 Dhjetor 2017, Azet publikon videoklipin "Gjynah".

Më datë 9 Janar 2018, Azet publikon videoklipin "9 Milly".

Më datë 9 Shkurt 2018, Azet publikon videoklipin "Ketten Cartier". Për orkestrimin u kujdes Dj A-Boom.

Më datë 16 Mars 2018, Azet publikon videoklipin "Kriminell", në bashkëpunim me Zuna & Noizy.

Më datë 30 Mars 2018, Azet publikon albumin "Fast Life".

Më datë 26 Prill 2018, Azet publikon videoklipin "Überlebt".

Më datë 22 Qershor 2018, Xatar publikon videoklipin "Balla", në bashkëpunim me Azet.

Më datë 30 Qershor 2018, Azet publikon videoklipin "Kmn Member", ne bashkëpunim me KMN GANG (Zuna, Nash, Miami Yacine).

Më datë 7 gusht 2018, Azet publikon këngën "Nike Pullover", e cila për momentin nuk ka videoklip, por versioni audio ka më shumë se 13 milion klikime në Youtube.

Më datë 22 Nëntor 2018, Azet & Zuna publikojnë videoklipin "Skam Koh".

Më datë 20 Dhjetor 2018, Azet & Zuna publikojnë videoklipin "Lelele".

Më datë 17 Janar 2019, Azet & Zuna publikojnë videoklipin "Wenn Die Sonne Untergeht".

Më datë 7 Shkurt 2019, Azet & Zuna publikojnë videoklipin "Hallo Hallo".

Më datë 21 Shkurt 2019, Azet & Zuna publikojnë videoklipin "Fragen".

Më datë 7 Mars 2019, Azet & Zuna publikojnë videoklipin "Kamehameha".

Më datë 4 Prill 2019, Azet & Zuna publikojnë videoklipin "Pam Pam".

Në vitin 2019, Azet & Zuna publikojnë albumin "Super Plus".

Më datë 25 Korrik 2019, Azet publikon videoklipin "Money Money".

Më datë 15 Gusht 2019, Nash publikon videoklipin "Leben Schnell", në bashkëpunim me Azet.

Në vitin 2019, Azet publikon albumin "Mango Ep".

Më datë 6 Nëntor 2019, Azet publikon videoklipin "Seele".

Më datë 28 Nëntor 2019, Miami Yacine publikon videoklipin "Hayabusa", në bashkëpunim me Azet.

Më datë 27 Shkurt 2020, Azet & Dhurata Dora publikojnë videoklipin "Lass Los".

Më datë 16 Mars 2020, Sofiane publikon videoklipin "Remontada", në bashkëpunim me Azet.

Më datë 10 Korrik 2020, Azet & Albi publikojnë videoklipin "Sin City".

Më datë 16 Korrik 2020, Dhurata Dora & Azet publikojnë videoklipin "Fajet".

Më datë 23 Korrik 2020, Azet & Albi publikojnë videoklipin "Zwei".

Më datë 6 Gusht 2020, Azet & Albi publikojnë videoklipin "Xhep".

Më datë 27 Gusht 2020, Azet & Albi publikojnë videoklipin "D&g".

Më datë 10 Shtator 2020, Azet & Albi publikojnë videoklipin "Zehnte Etage".

Në vitin 2020, Azet & Albi publikojnë albumin "Fast Life 2".

Më datë 29 Tetor 2020, Azet & Capital Bra publikojnë videoklipin "B.L.F.L.".

Më datë 11 Mars 2021, Azet publikon videoklipin "Fluch".

Më datë 31 Mars 2021, Azet publikon videoklipin "Nicht Da".

Më datë 22 Prill 2021, Azet & Larose publikojnë videoklipin "Aventador".

Më datë 13 Maj 2021, Azet publikon videoklipin "Une Jam".

Më datë 4 Qershor 2021, Azet & Tayna publikojnë videoklipin "Ti Harro". Videoklipi u prodhua nga kompania Sekuencë.

Më datë 11 Qershor 2021, Azet publikon videoklipin "Freigang".

Në vitin 2021, Azet publikon albumin "Neue Welt".

Më datë 25 Shkurt 2022, Kurdo & Azet publikojnë videoklipin "Gefahr".

Më datë 17 Mars 2022, Albi & Azet publikojnë videoklipin "Habibi".

Më datë 23 Mars 2022, Bardhi & Azet publikojnë videoklipin "Hayat". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Bardhi Idrizi & Azet kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge. Videoklipi u prodhua nga kompania XL Films.

Më datë 20 Maj 2022, Azet publikon videoklipin "Gotat".

Më datë 24 Qershor 2022, Azet & Zuna publikojnë videoklipin "KMN".

Më datë 30 Qershor 2022, Tayna & Azet publikojnë videoklipin "Tequila". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Cricket, Endrit Mumajesi, Tayna & Azet kanë realizuar bashkë muzikën, ndërsa për tekstin e kësaj kënge janë kujdesur Endrit Mumajesi, Tayna & Azet. Videoklipi u prodhua nga Sekuencë, ndërsa produksioni audio u realizua nga Cricket.

Më datë 15 Korrik 2022, Azet & Zuna publikojnë videoklipin "Karussell".

Më datë 5 Gusht 2022, Azet & Zuna publikojnë videoklipin "Oeo", në bashkëpunim me Dhurata Dorën. Kënga është kompozuar nga Big Deal Records. Produksioni audio u realizua nga Big Deal Records.

Më datë 5 Gusht 2022, Azet & Zuna publikojnë videoklipin "Bora".

Më datë 25 Gusht 2022, Azet & Zuna publikojnë videoklipin "SL".

Më datë 13 Tetor 2022, Zuna & Azet publikojnë videoklipin "Bleib Am Ball".

Më datë 20 Shkurt 2023, Azet publikon videoklipin "Abschied".

Më datë 24 Shkurt 2023, Azet publikon videoklipin "25 Mann". Videoklipi u prodhua nga kompania Fati.Tv.

Më datë 6 Mars 2023, Azet & Zuna publikojnë videoklipin "Letzte Kippe", në bashkëpunim me Shindy.

Më datë 10 Mars 2023, Azet publikon videoklipin "TP".

Në vitin 2023, Azet publikon albumin "Tirana Ep 1".

Më datë 16 Mars 2023, Azet publikon videoklipin "My Shqipe", në bashkëpunim me Il Ghost. Videoklipi u prodhua nga kompania Fati.Tv.

Më datë 23 Qershor 2023, Azet & Dardan publikojnë videoklipin "Gang".

Më datë 7 Korrik 2023, Dardan & Azet publikojnë videoklipin "Malli".

Më datë 14 Korrik 2023, Azet & Dj Gimi-O publikojnë videoklipin "Bona". Videoklipi u prodhua nga kompania Fati.Tv.

Më datë 21 Korrik 2023, Albi & Azet publikojnë videoklipin "Zu Weit". Videoklipi u prodhua nga kompania XL Films.

Më datë 11 Gusht 2023, Azet & Albi publikojnë videoklipin "Modell S". Videoklipi u prodhua nga kompania Fati.Tv.

Me datë 11 Gusht 2023, Azet publikon albumin "Tirana Vol. 2".

Më datë 25 Gusht 2023, Azet publikon videoklipin "Copa Copa". Videoklipi u prodhua nga kompania Fati.Tv.

Më datë 21 Shtator 2023, Paix, Azet & Lolo79 publikojnë videoklipin "No Name".

Më datë 3 Nëntor 2023, Azet publikon videoklipin "Katile".

Më datë 17 Nëntor 2023, Azet publikon videoklipin "Handy Brennt". Videoklipi u prodhua nga kompania Fati.Tv.

Më datë 8 Dhjetor 2023, Azet publikon videoklipin "Du Liebst Ein G…". Videoklipi u prodhua nga kompania Fati.Tv.

Me datë 8 Dhjetor 2023, Azet publikon albumin "Tirana Vol. 3".

Më datë 27 Dhjetor 2023, Stealth, Azet & Vinz publikojnë videoklipin "Camorra". Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Stealth, Azet & Vinz. Videoklipi u prodhua nga kompania Pro Video.

Më datë 7 Mars 2024, Azet publikon videoklipin "MHM...".

Më datë 11 Prill 2024, Azet & Dardan publikojnë videoklipin "Eurosport".

Më datë 3 Maj 2024, Dardan & Azet publikojnë videoklipin "Pa Mu". Videoklipi u prodhua nga 100Blackdolphins, ndërsa produksioni audio u realizua nga Menju & Lolo79.

Më datë 24 Maj 2024, Dardan & Azet publikojnë videoklipin "Bebe". Videoklipi u prodhua nga Borotalco Tv & Mosaicon Film, ndërsa produksioni audio u realizua nga Menju & Lolo79.

Më datë 13 Qershor 2024, Dardan & Azet publikojnë videoklipin "Ekipa". Produksioni audio u realizua nga Menju & Lolo79.