>
BIOSHQIP
Biografia
Dhurata Murturi e njohur per publikun si Dhurata Dora lindi ne Nurenberg te Gjermanise ku ka jetuar se bashku me familjen. Shkollen fillore e ka perfunduar ne qytetit e Furthit. Dhurata ka kënduar edhe ne Gjermani me emrin, Dora. Kjo ishte arsyeja që Dhuraten tani të gjithë e njohin si Dhurata Dora. Tani Dhurata gjendet me shume ne Kosove per shkak te agazhimeve te shumta muzikore. Edhe pse ajo është e re në industrinë e muzikës ka arritur që për shumë pak kohë të sjelle projekte, të cilat i kanë dhuruar suksese të mëdha. Dhurata Dora në fakt u bë shumë e suksesshme me këngën “I Like it“, një projekt I punuar nga reperi 2Ton dhe me një klip ku Dhurata Dora shfaqet shumë atraktive.

50 EVENTET E FUNDIT
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}