>
BIOSHQIP
Biografia
Ai jeton ne Austri me familjen qe nga viti 1993 dhe kenga e tij e pare u publikua ne vitin 2008.

Më datë 28 Mars 2014, Beni-Xhemas publikon videoklipin "Shqiptarizëm".

Më datë 21 Korrik 2015, Beni Xhemas publikon videoklipin "A Po Dalim".

Më datë 16 Prill 2016, Beni Xhemas publikon videoklipin "Loqka".

Më datë 27 Gusht 2016, Beni Xhemas publikon videoklipin "#Modele".

Më datë 30 Korrik 2017, Beni Xhemas publikon videoklipin "Natyrale", në bashkëpunim me El Shqipo.

Më datë 16 Shtator 2017, Beni Xhemas publikon videoklipin "New Rules", në bashkëpunim me Dora.

Më datë 3 Nëntor 2017, Beni Xhemas publikon videoklipin "Aj Djali / Pa Inati".

Më datë 25 Shkurt 2018, BX publikon videoklipin "Metropole".

Më datë 30 Qershor 2018, Beni Xhemas publikon videoklipin "Feeling", në bashkëpunim me El Shqipo.

Më datë 14 Dhjetor 2018, Unix publikon videoklipin "Milano", në bashkëpunim me Beni Xhemas.