>
BIOSHQIP

Evropa e Veriut (rajon)

Northern Europe (54)

Evropa e Veriut
Rajoni Verior i Kontinentit Europian

Evropa Veriore është një rajon i kontinentit evropian që përfshin vende si Norvegjia, Suedia, Finlanda, Danimarka, Islanda dhe Mbretëria e Bashkuar. Ajo është e mbërthyer nga Oqeani Arktik në veri, Oqeani Atlant ...

Shtetet
Harta
Foto