>
BIOSHQIP
Biografia
Që në shkollën fillore kishte filluar të mësoj muzikën ka të mbaruar Shkollën e mesme të Muzikës Prenk Jakova në Prishtinë dhe fakultetin e gjuhëve tê huaja Aktualisht jeton në Helsinki të Findlandës atje është martuar me Besfort Abazin dhe çifti janë bërë prindër tani ka 11 vite që është shkêputur totalisht nga skena e muzikës. Nê njëfar mënyre domosdo ajo shêndriste me vokalin e saj, shquhej si femra më e guximshme e skenës që ia përkushtoi këngës por ka pak që e njohin tani me një ndryshim totalisht tipik

Ajo ishte prezente në shumë si në Kosovë edhe Shqipëri e Maqedoni festivale si Nota Fest, Polifest,Kënga Magjike, Show Fest,Video Fest etj. Valentina Rama beri disa hite, por ka pak kohë që është larguar nga muzika. Dikur ishte mjaft e pëlqyer nga publiku dhe këngët e saj dëgjoheshin shumë. Këngëtarja nga Drenica nuk jeton më në Kosovë, pasi prej vitesh është zhvendosur në Suedi, ku edhe punon. Ajo është martuar dhe është bërë nënë e një djali. Valentina duket më bukur se asnjëherë më parë. Përkushtimi ndaj familjes i ka marë më shumë kohë dhe ajo është ambientuar me këtë vendim të jetës së saj për të qëndurar larg skenës.

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}