>
BIOSHQIP
Biografia
Sokol Daku, I njohur si Lil Koli, ka bere disa bashkpunime me kengetare si per shembull: Noizy, Varrosi, Cilieta, D.U.D.A, Mali-G, Fifi dhe disa kenge solo mjafte te arrira si "Cashmoney", "Tjeter Klas", "Me grupin". Kjo e fundit esht dhe ne top listen e 100 kengeve me te mira. Lil koli njihet per afersine qe ka krijuar me fansat e tij, Perpos talentit qe zoteron. Projekte te reja priten si "Bossman " dhe sigurisht ky do jete ndryshe ashtu sikurse cdo projekt i tij.

Në Maj 2010, Noizy merr pjesë në Top Fest 7 me këngën "Whats Up", në bashkëpunim me Lil Koli.

Më datë 4 Gusht 2014, Noizy publikojnë videoklipin "Take A Picture", në bashkëpunim me Lumi B, Lil Koli, Varrosi & Mc Kresha. Videoklipi u prodhua nga EMF Creative.

Më datë 26 Gusht 2015, Varrosi publikon videoklipin "3pm ( Paulo Maldini 3)", në bashkëpunim me Lil Koli.

Më datë 27 Tetor 2015, Noizy, Varrosi & Lil Koli publikojnë videoklipin "30 Vet". Teksti u shkrua nga Varrosi, Lil Koli, Noizy.

Më datë 22 Dhjetor 2015, Çiljeta publikojnë videoklipin "Big Booty", në bashkëpunim me Lil Koli & Filloreta.

Më datë 29 Prill 2016, Noizy publikon videoklipin "Flight Mode", në bashkëpunim me Lil Koli.

Më datë 21 Dhjetor 2016, Lil Koli publikon videoklipin "Cash Money". Teksti u shkrua nga vetë Lil Koli.

Më datë 1 Prill 2017, Lil Koli publikon videoklipin "Me Grupin".

Më datë 29 Maj 2017, Lil Koli publikon videoklipin "Tjeter Klas". Teksti u shkrua nga vetë Lil Koli.

Më datë 14 Tetor 2018, Noizy & Lil Koli publikojnë videoklipin "Boss Man". Teksti u shkrua nga vetë Noizy & Lil Koli.

Më datë 28 Korrik 2020, Lil Koli publikon videoklipin "Past", në bashkëpunim me S3Vin.

Më datë 16 Korrik 2021, Noizy, Varrosi & Lil Koli publikojnë videoklipin "Te Lagja".

Më datë 8 Dhjetor 2021, Lil Koli publikon videoklipin "M25". Teksti i këngës u shkrua nga Lil Koli.

Më datë 23 Dhjetor 2021, Lil Koli publikon videoklipin "Wavy", në bashkëpunim me Unittick & D.U.D.A.

Më datë 2 Janar 2022, S3VI publikon videoklipin "Shqiptar", në bashkëpunim me Lil Kolin.

Më datë 29 Gusht 2023, Lil Koli, Rvchet & Solo publikojnë videoklipin "Mah Bebé". Teksti është shkruar në bashkëpunim nga Lil Koli, Rvchet & Solo, teksa për arranzhimin e këngës u kujdes Rvchet. Produksioni audio u realizua nga Rvchet.

Më datë 4 Mars 2024, S3VI & Lil Koli publikojnë videoklipin "Dubai". Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim S3VI & Lil Koli.
DËRGOI: