>
BIOSHQIP

Evropa Lindore (rajon)

Eastern Europe (18)

Evropa Lindore
Pjesa Lindore e Evropës

Lindja e Evropës është pjesa lindore e kontinentit evropian. Ajo është e kufizuar nga Oqeani Arktik në veri, Oqeani Atlantik në perëndim, Deti Mesdhe në jug dhe Deti i Zi dhe rrugët e lidhura me të në juglindje.2. Kjo rajon është shtëpia e një sërë...

Harta
Foto