>
BIOSHQIP

Violeta Kukaj Akuzohet Për Shkelje Të Rendit Dhe Qetësisë Publike

30-10-2013
Këndimi i përcjellë me piano në familjen e këngëtares Violetë Kukaj – Retkoceri, ka penguar fqinjët e saj deri në atë masë sa është lajmëruar policia dhe rasti ka shkuar në Departamentin e Kundërvajtjes pranë Gjykatës Themelore në Prishtinë, shkruan Gazeta JNK.

Banesa e Bislimit gjendet përfundi banesës së familjes Retkoceri, ndërsa pianoja gjendet sipër dhomës së ditës të banesës së Bislimit.

Në deklaratën që Halit Bislimi ka dhënë në polici, thuhet se më 17 prill 2013 rreth orës 18:00, ai ishte në banesë me familjen e vet.

“Si zakonisht, fqinji im Faik Ratkoceri, përmes fëmijëve dhe gruas së tij kanë filluar të luajnë piano me ç’ rast është dëgjuar zhurmë e tejkaluar dhe unë në pamundësi që ta duroj atë zhurmë pas 20 minutash përmes telefonit kam kërkuar ndihmën e policisë”, ka deklaruar Bislimi.

Në të njëjtën deklaratë Bislmi thotë se e njëjta zhurmë dëgjohet për dy vjet me radhë edhe pse, siç thotë ai ka bërë ankesa të llojllojshme.

Zhurma ndaj fqinjëve sipas legjislacionit të tashëm në Kosovë, kategorizohet si shkelje e rendit dhe qetësisë publike.
(GazetaJetaneKosove)

Violeta Kukaj Akuzohet Për Shkelje Të Rendit Dhe Qetësisë Publike