>
BIOSHQIP

Liridona Qarri Do Të Sjellë Së Shpejti Videoklipin E Ri

17-11-2017
Lirdona Qarri një këngëtare mjaft e kërkuar në dasmat dhe ahengjet e ndryshme, gjithashtu do të jetë pjesë e skenës muzikore të Vizioni dhe Libonia, në të cilën do të sfilojnë disa nga emrat më të një njohur të estradës.

“Lumja ajo nuse që i nderon vjehrrit” quhet kënga me të cilën do të prezentohet Liridona Qarri në programin festiv të Viti të Ri.

Këngëtarja gjithashtu në një intervistë për Onair Popullore ka thënë se së shpejti do të sjellë një videoklip si dhe për vitin që po vjen do të ofroi një album me këngë popullore.

Intervistën e Liridona Qarrit do të mund ta ndiqni së shpejti në Onair Popullore.
(Onair Popullore)

Liridona Qarri Do Të Sjellë Së Shpejti Videoklipin E Ri