>
BIOSHQIP

“Huligan”, Projekti Më I Ri Nga Don Problemc

14-08-2018
Rap artisti tetovar i cili është duke lënë gjurmë në skenën e muzikës, sapo ka lansuar projektin e tij më të ri “Huligan”

Driton Iljazi i njohur si “Don ProbleMC” rikthet fuqishem me projektin më të ri, pas një pauze që pati pas publikimit të projektit “Striiing” në muajin Prill.

Duke parë që talenti i tijë vlersohet çdo ditë më tepër, Doni premton që do të jetë më aktiv duke lansur projekte të reja për ti dhuruar rap skenës muzikë kualitative dhe profesionale.
(Teksteshqip)