>
BIOSHQIP
 • Ku U Tret Violeta Kukaj Retkoceri?
  10-12-2015
  Këngëtarja Violeta Kukaj Retkoceri dikur ishte shumë aktive me projektet e saj muzikore, madje cilësohet si një yll i muzikës popullore, por së fundmi ajo nuk është parë me ndonjë këngë të re. Po përflitet se këngëtarja është mbuluar dhe i është përkushtuar fesë.Ndërkohë ajo edhe më herët ka treguar se është një myslimane e devotshme. Violeta ka poashtu edhe dia këngë të kënduara ilahi, të cilat e kanë sjell Violetën më ndryshe nga herët e tjera, siç prodhonte hitet e dikurshme si: "Ditën e Dielë", "Sytë janë dritarja e shpirtit...
  ★★★★★
 • Edhe Violetë Kukaj-Retkoceri është Veterane E UÇk-Së!
  10-04-2015
  Komisioni për verifikimin e listave të veteranëve të UÇK-së, ka publikuar sot edhe listat e Zonës së Drenicës. Në listat e kësaj zone, shihet se në mesin e veteranëve është edhe këngëtarja Violetë Kukaj- Retkoceri emri i së cilës është në listën Zona Operative- Komanda, ku komandat i kësaj zone ishte Sami Lushtuaku, transmeton Indeksonline. Po cili është kontributi i kësaj këngëtare që të shpallet veterane?...
 • Violeta Kukaj Akuzohet Për Shkelje Të Rendit Dhe Qetësisë Publike
  30-10-2013
  Këndimi i përcjellë me piano në familjen e këngëtares Violetë Kukaj – Retkoceri, ka penguar fqinjët e saj deri në atë masë sa është lajmëruar policia dhe rasti ka shkuar në Departamentin e Kundërvajtjes pranë Gjykatës Themelore në Prishtinë, shkruan Gazeta JNK. Banesa e Bislimit gjendet përfundi banesës së familjes Retkoceri, ndërsa pianoja gjendet sipër dhomës së ditës të banesës së Bislimit. Në deklaratën që Halit Bislimi ka dhënë në polici, thuhet se më 17 prill 2013 rreth orës 18:00, ai ishte në banesë me familjen e vet. ...
  ★★★★★
{{ page + 1 }}/{{ pages }}