>
BIOSHQIP

Noizy Për Getin, Kush është Ai, Konchita?!

12-03-2016
Reperi i njohur Noizy ka qenë i ftuar mbrëmë në emisionin "Oktapod" përball gazetarit Turjan Hyska ku është përballit me disa pyetje mjaft pikante. Të gjithë jemi në dije i të sherrit që ndodhi në vitin 2012 mes Noizyt dhe rap grupit BabaStars ku kishte ndodhur edhe një rrahje fizike në një nga aeroportet e Zvicrs. E që nga ajo kohë ata tashmë janë në një rivalitet mjaft të ashlër. Mbrëmë Noizy është pyetur nga gazetari rreth Getit, e ndërsa ai është përgjigjjr se nuk e njeh, “Nuk i njoh Babastars. Getoari kush është ai që fitoi Eurovizionin ( Konchita)?, ka thënë reperi, duke u tallur paska me mjekrën e gjatë të Getit.
(B.A/Teksteshqip.Com)

Noizy Për Getin, Kush është Ai, Konchita?!