>
BIOSHQIP

Pak Humor Nga Floriani, Adriani Dhe Skivi...

24-08-2014
Gjatë mbrëmjeve të ndryshme muzikore këngëtarët edhe gjejnë hapësirë për të bërë shaka. Por, një shaka shumë serioze e kanë bërë këngëtari Adrian Gasha dhe reperi i Babastars, Skivi. Para performancës së tyre të fundit ata prapa kuintave shfrytëzuan rastin që ta “rrëmbejnë” Florianin. Ky i fundit shihet i buzëqeshru teksa kokën ia mban Skivi, kurse Adrian Gaxha me shpatë tenton t'ia largojë kokën. Sigurisht se kjo është bërë sa për humor dhe një fotografi në Instagram, për ti argëtuar fansat.
(Telegrafi)

Pak Humor Nga Floriani, Adriani Dhe Skivi...