>
BIOSHQIP
Biografia
Eshte nje nga kengetaret shqiptare me te afte profesionalisht. Eshte diplomuar si i tille dhe mban lart emrin e shkolles shqiptare te kendimit. Nuk ka zhaner te kendimit te cilin mos ta kete levruar sic vetem ai di dhe vetem live. Kendon opera, musical, muzike te lehte ne te gjitha gjinite e saj dhe popullore. Solist prane Teatrit te Operas dhe Baletit, Tirane dhe ne lokalet me ne emer te kryeqytetit shqiptar. Ai ka bërë studime shtesë në të kënduarit me Asistent Profesor Spahiu Burhan. Që nga viti 2002, ai ka pjesë e Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit në Tiranë në role të ndryshme. Aktualisht është një ndër trajnerët e "The Voice of Albanian".

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}