>
BIOSHQIP

Eli Fara E Zhgënyer Me Veten

30-10-2014
Eli Fara këtë mëngjes duket se është zgjuar copë-copë. Këngëtarja e pëlqyer, që ndër tjerash njihet për pamjen dhe ruajtjen e freskisë, ka postuar në "Instagram" një foto ku duket e ngrysur. Kjo nuk është pamja e zakonshme e saj, pasi Elin rëndom e shohim të qeshur dhe pozitive, raporton Indeksonline. Ajo kësaj foto ja ka bashkangjitur edhe një mbishkrim, ku thotë se po i thërret mendjes: "Me pelqen vetj...kur jam duke i thirru mendjes. Do zoti me vjen" A thua çka ka bërë Eli që po ndihet e zhgënjyer me veten?
(I)

Eli Fara E Zhgënyer Me Veten