>
BIOSHQIP

Eli Fara Flet Për Martesën E Saj Të Dështuar

16-09-2015
Këto kohë të gjithë e komentojnë pamjen e të bijës së Eli Farës, duke e quajtur atë seks bombë.
Është e vërtet që e bija e këngëtares së njohur shqiptare duket shumë bukur.

Por, edhe vetë Eli Fara është në top formë dhe me të bijën janë si shoqe, shkruan ‘’Kosovarja’’.

‘’Unë jam martuar shumë e re dhe jam bërë nënë kur isha vetë fëmijë. Më pas kur vajza ishte vetëm pak muajshe, kam bërë anulimin e martesës. Ishte një martesë e dështuar. Mendoj se ka qenë një zgjidhje e mirë për të dyja ne’’, thotë këngëtarja e famshme, e cila megjithatë është nënë e lumtur.
(Kosovarja)

Eli Fara Flet Për Martesën E Saj Të Dështuar