>
BIOSHQIP
Biografia
Visar Peja 3 Korrik 1974 rjedh nga një familje me traditë të vjetër muzikore. Kengetari nga Gjakova eshte i biri i duajenit tone te muzikes tone popullore shqiptare Ismet Peja. Prej traditës së vjetër ai trashëgoi dhe mësoi shumë për këngën keshtu duke i percjellur hapat e babait te tij. Si fëmijë filloi të marr pjesë në festa të ndryshme shkollore, në të cilat u dallua me talentin dhe zërin e tij karakteristik Gjat viteve 1993-1994. Ai ishte i angazhuar ne shum ahenge familjare duke kenduar keshtu potpori te ndryshme qe mbaheshin ne Prizren, Peje, Gjilan, Ferizaj, po ket vit mbahet nje koncert se bashku me babain e tij Ismet Peja Menjeherë Pas përfundimit te luftës me 1 Tetor te vitit 1999 Visari u zhvendoset në Prishtinë, ku dhe jeton tash me bashkeshorten dhe vajzat.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}