>
BIOSHQIP
Biografia
Për disa vjet Teuta ka jetuar në Zvicër. Endërra e saj ka qene per tu kthyer në Kosovë, fatmirsisht ajo menjëherë u kthye në vendlindje për të qenë pranë familjes dhe shoqërisë së saj. Për ndryshe është e martuar dhe ka dy femijë, njëri quhet Noar ndërsa tjetri quhet Matis. Ajo gjithmonë është në trend me kohën dhe me videoklipet e saj të cilat pëlqehen shumë nga publiku dhe arrijnë shumë klikime në youtube. Këngëtarja për dy vite me rradhë kishte pauzuar për shkak të shtatzanisë së saj por ajo tashmë është rikthyer duke bërë "boom" me këngë dhe videoklipe të reja. Ajo po ashtu ka nxjerrë në treg edhe albume të cilat janë shitur dhe janë pritur mjaft mirë nga publiku.

Karriera e saj muzikore u shënua nga përzierja e elementeve të reggae, ska, dhe rocksteady, si dhe falsifikim i një stili të këndshëm dhe të veçantë të vokalit dhe të këngëve. Karriera e saj ka shtrirë gati dy dekada, duke filluar në kontributet në muzikë rritën shikueshmërinë e muzikës xhamajkane në të gjithë njohjen e publikut shqiptar dhe e bënë atë një figurë shqiptare në kulturën popullore që përmbante singlein e kenges "Qka po dojm" dhe u bë një vokal i sfondit ndërsa ishte kur ishte në shkollë të mesme ajo nënshkroi në etiketë në moshën 19 vjeç ishte e ftuar në nje lokal "Bar Coffe" ne Zvicerr Teuta u rrit duke i degjuar idhujt e saj si Chaka Khan, Whitney Hoston, Mariah Carey, Bob Marley, Celine Dion, Stevie Wonder, Lauryn Hill, Scorpions, Ub40 etj.

Një emër shumë i njohur dhe tejet i dashur për publikun, e cila njihet për për vokalin e saj të veçantë dhe për projektet që prekin thellë emocionet e njerëzve. Ajo gjatë gjithë karrierës së saj muzikore ka arritur që të prekë tematika të shumta përmes këngëve.

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}