>
BIOSHQIP

Ja Ndryshimi Drastik I Sonit

18-02-2016
Këngëtarja Soni Malaj di të na befasojë herë pas herë me paraqitjet e saj në rrjetet sociale veçanërisht me fizikun e saj,p asi ajo ka deklaruar se është një ndjekëse e rregullt e fitnesit. Së fundmi Soni ka pësuar një ndryshim drastik në look, kjo pasi ajo i ka kthyer flokët e saj nga të zeza në të bardha dhe ka lëshuar shërnetë. Soni ka marrë mjaft komente të mira në rrjetet sociale sa i përket ndryshimit të saj të ri.
(B.A/Teksteshqip.Com)

Ja Ndryshimi Drastik I Sonit