>
BIOSHQIP
Biografia
Emri i vertetë Marion Braholli dhe që i vogël ai ishte nje dëgjues i rregullt i muzikës Hip-Hop. Ishin rreperat e asaj kohe frymezimi i tij që ti futej muzikës. Aktualisht këngët e tij i punon ne studion Radical Records ne Tiranë.

Në Dhjetor 2017, Shonak merr pjesë në Shkodra Fest 3 me këngën "My Daling".

Më datë 5 Shtator 2017, Shonak publikon videoklipin "5 Shkall". Teksti u shkrua nga Xhenty.

Më datë 20 Qershor 2018, Shonak publikon videoklipin "Lidhjet E Forta".

Më datë 22 Nëntor 2018, Shonak publikon videoklipin "Marijuana".

Më datë 10 Janar 2019, Shonak & Young Raf publikojnë videoklipin "Besimin S'e Hekim".

Më datë 25 Maj 2019, Shonak publikon videoklipin "Ma Bella".

Më datë 29 Shtator 2019, Shonak publikon videoklipin "Selfmade".

Në Mars 2020, Shonak merr pjesë në Jehó 2020 me këngën "Kujtimet".

Më datë 10 Prill 2020, Direal, Fhox.16 & Shonak publikojnë videoklipin "Sonte 2020".

Më datë 12 Korrik 2020, Shonak & Fhox.16 publikojnë videoklipin "Vet Festa".

Më datë 8 Tetor 2020, Shonak publikon videoklipin "Xhelozia". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Shonak.