>
BIOSHQIP
Biografia
Sabina Dana, qe e vogel u vu re pasioni i saj per muziken ku e kishte te trasheguar nga familja. U diplomua per juridik dhe mbaroi masterin ne U.E.T. Gjate kesaj periulle asnjeher nuk u shkeput nga muzika, gjithmone krijonte dhe kendonte pjese te ndryshme muzikore. Vite me vone ajo krijoi klipin e saj te pare titulluar Again Deja Vu ne bashkepunim me D.A Unikk. Suksesi i saj kishte filluar, duke pasuar dhe me klipe te reja ne bashkepunim me kengetar te ndryshem sic eshte Valton Krasniqi.

Më datë 5 Gusht 2010, First Lady (Sabina) publikon videoklipin "Again Deja Vu", në bashkëpunim me D.A Unik.

Më datë 21 Gusht 2010, Sabina publikon videoklipin "Jam Me Ty (I'm With You)".

Më datë 6 Nëntor 2010, Sabina Dana publikon videoklipin "Për Mu Je Tu Djeg".

Më datë 13 Shkurt 2011, Sabina Dana & Ervin Bushati publikojnë videoklipin "Jeta Ne Dy Pjese". Me këtë këngë, Sabina Dana & Ervin Bushati marrin pjesë në Netët e Klipit Shqiptar 10 në vitin 2011.

Më datë 25 Korrik 2011, Sabina Dana publikon videoklipin "Motivi Je Ti".

Më datë 30 Tetor 2011, Sabina Dana publikon videoklipin "Fale Zemren", në bashkëpunim me Ervin Bushati.

Më datë 12 Prill 2012, Sabina Dana & Valton Krasniqi publikojnë videoklipin "Te Dua". Muzika e këngës u punua nga Valton Krasniqi, teksti u shkrua nga Chipsi. Videoklipi u prodhua nga Max Production. Me këtë këngë, Sabina Dana & Valton Krasniqi marrin pjesë në Zhurma Show 2012 në vitin 2012.

Më datë 17 Nëntor 2012, Sabina Dana publikon videoklipin "E Kom Pas", në bashkëpunim me Dafi Derti & Mandi. Muzika e këngës u punua nga Alfred Sula, teksti u shkrua nga 2 Step. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Më datë 8 Maj 2013, Sabina Dana publikon videoklipin "Unë Apo Ti", në bashkëpunim me Bery Nutaj & Mirin. Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Marenglen Boja, ndërsa tekstin e shkroi 52oni. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 28 Nëntor 2013, Sabina Dana publikon videoklipin "Mangav Mangav". Muzika e këngës u punua nga Alfred Sula, teksti u shkrua nga 2 Step, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alfred Sula. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Më datë 25 Korrik 2014, Sabina Dana publikon videoklipin "Jo Nuk Ka", në bashkëpunim me 52oni & Klodian Kodrën. Muzika e këngës u punua nga Marenglen Boja, ndërsa teksti u shkrua nga 52oni. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 12 Dhjetor 2016, Sabina Dana publikon videoklipin "Mos Bo Zo". Muzika e këngës u punua nga Maringlen Boja.

Më datë 8 Qershor 2023, Sabina Dana publikon videoklipin "Mos E Le". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Irkenc Hyka. Videoklipi u prodhua nga kompania MagicPro.