>
BIOSHQIP
Biografia
Rudina Magjistari lindi në Tirane në 26 gusht 1975 dhe është prezantuese në TV Klan. Ajo ka nisur karrierën e saj ne televizion që në moshën 15-vjeçare, duke realizuar dhjetëra e dhjetëra programe dhe formate televizive. Prej vitesh drejton programin e saj të përditshëm shumë të ndjekur në TV Klan, i cili fillimisht u quajt "Takimi i Pasdites". Pas një viti tërheqje nga ekrani, për arsye se lindjes së vajzës së saj, prej shtatorit 2016 ajo është rikthyer me programin e saj të përditshëm, i cili filloi të mbajë emrin e saj, thjesht "RUDINA". “RUDINA” transmetohet çdo ditë nga e hëna në të premte në orën 17:00 vetëm në ekranin e RTV KLAN dhe KLAN HD.
KATEGORI: