>
BIOSHQIP
Biografia
Banon ne Tirane. Jeta e tij artistike eshte e pasur me aktivitete dhe pjesmarje ne evenimente te shumta si psh; MARATONA E KENGES POPULLORE, HITI I KENGES POPULLORE, KENGA POPULLORE QYTETARE, SOFRA E TIRANES. Pjesemarres ne koncerte te ANSAMBLIT TIRANA brenda dhe jashte SHQIPERISE. Bashkepunimet e tij me kengetare te tjere jane te shumta si psh me BUJAR CICIN, GRETA ZANIN, VALBONA HALILIN, ARTJOLA TOSKEN etj. me te cilet ka realizuar shume duete dhe kolazhe si dhe koncerte te ndryshme.

Më datë 11 Gusht 2009, Reshit Boka publikon videoklipin "Mos U Vono".

Në Mars 2014, Reshit Boka merr pjesë në Kenga Ime 2014 me këngën "Jom Tu Shku Me Nje Rruge Te Ngushte".

Në Mars 2014, Reshit Boka & Exeption marrin pjesë në Kenga Ime 2014 me këngën "Cu Deshirush Me Kendu Nje Kenge".

Më datë 9 Dhjetor 2017, Bujar Cici & Reshit Boka publikojnë videoklipin "Sot Gezoni".
KATEGORI: