>
BIOSHQIP
Biografia
Emri i vertete i Presionit eshte Agim Rugova. Ai beri hitin "E Premte" bashke me shokun e grupit Jetonin dhe nje remix edhe me Unikkatilin.

Evente
Në vitin 2005, Presioni publikon albumin e parë "E Premte".

Më datë 26 Gusht 2012, Etnon publikojnë videoklipin "Chronicle", në bashkëpunim me Presioni & Dj Blunt.

Në vitin 2012, Presioni publikon albumin "Kategori E Rond", ku ben pjese edhe hitin e tij ne bashkpunim me UNIKKATILIN "Kategori E Rond".

Më datë 2 Mars 2013, Presioni publikon videoklipin "I Perjetshem", në bashkëpunim me Phenom.

Më datë 4 Maj 2013, Phenom publikojnë videoklipin "We Gettin It", në bashkëpunim me Jeton & Presioni.

Më datë 13 Nëntor 2013, Presioni publikon videoklipin "Qingrrao".

Në vitin 2014, Presioni publikon albumin "13 çingrrao".