>
BIOSHQIP
Evente
Në vitin 2001, Perlat Sheqeri publikon albumin "Ah Kjo Gjuhe E Dashurise".

Më datë 27 Shtator 2007, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Tradhetare".

Më datë 27 Korrik 2013, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Pa Ty S'jetoj", në bashkëpunim me Lili.

Më datë 3 Tetor 2014, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "M'rrini Fylli".

Më datë 26 Shtator 2016, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Urim Per Ditelindje".

Më datë 15 Maj 2017, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Furka E Plakes".

Më datë 31 Mars 2018, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Faqekuqja Syte Me Lara".

Më datë 21 Maj 2018, Perlat Sheqeri & Florida Meshi publikojnë videoklipin "Dasem Shqiptare". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Edmond Zhulali, ndërsa tekstin e shkroi Armand Trebicka. Videoklipi u prodhua nga kompania DArt Channel.

Më datë 29 Qershor 2020, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Ngatrrestari Me Kostum".

Më datë 13 Nëntor 2020, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Thashethemet". Muzika e këngës u punua nga Arif Dushaj.

Më datë 27 Prill 2021, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Gruja E Mirë E Gruja E Keqe". Muzika e këngës u punua nga Arif Dushaj.

Më datë 9 Korrik 2022, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Jo Inat, Por Harmoni". Muzika e këngës është kompozuar nga Arif Dushaj, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 17 Nëntor 2022, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Fshatari Dhe Gomari". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 8 Dhjetor 2022, Perlat Sheqeri & Vilma publikojnë videoklipin "Bashke Po Vjelim Molla Sot". Muzika e këngës është kompozuar nga Arif Dushaj, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 30 Mars 2023, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Rrenacaku". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 7 Maj 2023, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Fjal Dashnie". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Alban Arifi, ndërsa tekstin e shkroi Anna Marku. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 20 Maj 2023, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Moj E Mira Qafe Gastare". Muzika e këngës është kompozuar nga Arif Dushaj, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 25 Gusht 2023, Idriz Hulaj & Perlat Sheqeri publikojnë videoklipin "Kthehuni Kosovë, Shqipni". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Kujtim Shala, ndërsa tekstin e shkroi Gjovalin Dushaj. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 31 Gusht 2023, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Kuksit". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Perlat Sheqeri, teksa për arranzhimin u kujdes Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 28 Shtator 2023, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Bixhozliu". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Alfred Qemalja, ndërsa tekstin e shkroi Lulash Ara. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 24 Janar 2024, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Kish Thy Kamën Nastradini". Muzika e këngës u punua nga Fran Kodra, teksti u shkrua nga Gjovalin Dushaj, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 14 Mars 2024, Vida Kunora & Perlat Sheqeri publikojnë videoklipin "Ma Fal Diellin, E T'fali Hanën". Muzika e këngës është kompozuar nga vetë Vida Kunora, ndërsa orkestrimin e përgatiti Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 18 Maj 2024, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Ditëlindje Pa Nanën". Muzika dhe orkestrimi i këngës u punuan nga Edmond Zhulali, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Perlat Sheqeri. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 7 Qershor 2024, Perlat Sheqeri publikon videoklipin "Sot Vlerësohet Antivlera". Muzika e këngës u punua nga Arif Dushaj, teksti u shkrua nga Lulash Ara, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.