>
BIOSHQIP
Biografia
Falë talentit të saj dhe zërit të veçantë sapo doli në skenë triumfoi me sukses. Gërshetimi i zërit të ëmbël, bukurisë ëngjëllore dhe energjisë pozitive që ajo transmeton tek ne, bënë që Mirsa Kërqeli të jetë mjaft e popullarizuar por edhe e pranishme në estradën kosovare.

EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}