>
BIOSHQIP
Biografia
Mimoza Shkodra është një këngëtare kosovare e njohur për këngët "Ndarja", "Burrat nuk Jane Si Ti" dhe "Pare Pare".

Në vitin 2002, Mimoza Shkodra publikon albumin "Te Dua".

Në vitin 2007, Mimoza Shkodra publikon albumin "S'me Pelqen".

Në Dhjetor 2009, Mimoza Shkodra merr pjesë në Zhurma Show 2009 me këngën "E Ke Nje Vend".

Në Dhjetor 2010, Mimoza Shkodra merr pjesë në Zhurma Show 2010 me këngën "Ndarja".

Në vitin 2010, Mimoza Shkodra publikon albumin "Bojna Dasem".

Më datë 25 Janar 2012, Mimoza Shkodra publikon videoklipin "Burrat Nuk Jane Si Ti". Videoklipi u prodhua nga kompania Entermedia. Me këtë këngë, Mimoza Shkodra merr pjesë në Zhurma Show 2012 në vitin 2012.

Më datë 12 Qershor 2012, Seldi & Mimoza Shkodra publikojnë videoklipin "Pare Pare". Muzika e këngës u punua nga Ervin Gonxhi. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Në Tetor 2012, Mimoza Shkodra merr pjesë në Zhurma Show 2012 me këngën "Burrat Nuk Jane Si Ti".

Në Tetor 2013, Mimoza Shkodra merr pjesë në Zhurma Show 2013 me këngën "Me Doje Ti".

Në Qershor 2014, Mimoza Shkodra merr pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 13 me këngën "Me Doje Ti".

Në vitin 2013, Mimoza Shkodra publikon albumin "Live".

Në Qershor 2014, Skivi merr pjesë në SVFM 2014 me këngën "Na", në bashkëpunim me Nora Istrefi & Mimoza Shkodra.

Më datë 15 Qershor 2014, Baboo Darabuka & Dj Benity publikojnë videoklipin "Vec Edhe Ka Njo", në bashkëpunim me Mimoza Shkodra. Muzika e këngës u punua nga Florent Boshnjaku, teksti u shkrua nga Rozana Radi. Videoklipi u prodhua nga Asha. Me këtë këngë, Baboo Darabuka & Dj Benity marrin pjesë në Zhurma Show 2014 në vitin 2014.

Në Shtator 2015, Mimoza Shkodra merr pjesë në Zhurma Show 2015 me këngën "Ki Me Ni".

Më datë 5 Shkurt 2016, Gena publikojnë videoklipin "Pike Ne Oqean", në bashkëpunim me Mimoza Shkodra. Me këtë këngë, Gena marrin pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 15 në vitin 2016.

Më datë 5 Qershor 2016, Mimoza Shkodra publikon videoklipin "Fllad Veror". Me këtë këngë, Mimoza Shkodra merr pjesë në Zhurma Show 2016 në vitin 2016.

Më datë 25 Nëntor 2016, Mimoza Shkodra & Shkumbin Kryeziu publikojnë videoklipin "Qelibar".

Më datë 7 Janar 2017, Mimoza Shkodra publikon videoklipin "E Urrej". Muzika e këngës u punua nga Genc Prelvukaj (Gentz), teksti u shkrua nga Genc Prelvukaj (Gentz). Me këtë këngë, Mimoza Shkodra merr pjesë në Zhurma Show 2017 në vitin 2017.

Më datë 3 Qershor 2017, Genc Prelvukaj publikon videoklipin "Jena Nda", në bashkëpunim me Mimoza Shkodra.

Më datë 5 Nëntor 2017, Mimoza Shkodra & Seldi Qalliu publikojnë videoklipin "Dashni".

Në vitin 2017, Mimoza Shkodra publikon albumin "Live 2017".

Më datë 2 Qershor 2018, Mimoza Shkodra & Seldi Qalliu publikojnë videoklipin "Sa Kujtime". Muzika e këngës u punua nga Anxhelo Koci, teksti u shkrua nga Seldi Qalliu, Mimoza Shkodra, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alsked Rrenja.

Më datë 23 Nëntor 2018, Mimoza Shkodra publikon videoklipin "Mu Ma Le Fajin". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Marsel Gunga. Videoklipi u prodhua nga kompania Pro Video.

Më datë 2 Shkurt 2019, Irkenc Hyka publikon videoklipin "Valla", në bashkëpunim me Mimoza Shkodrën dhe është kujdesur vetë për muzikën e këngës. Teksti i këngës u shkrua nga Gent Fatali, ndërsa orkestrimi u punua nga Dj Jojo. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Në Maj 2019, Mimoza Shkodra merr pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 2019 me këngën "Mu Ma Le Fajin".

Më datë 1 Korrik 2019, Skerdi publikon videoklipin "T'lutem", në bashkëpunim me Mimoza Shkodrën. Muzika e këngës u punua nga Skerdi.

Më datë 28 Maj 2021, Mimoza Shkodra publikon videoklipin "Largohu". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Irkenc Hyka.

Më datë 27 Dhjetor 2021, Genc Prelvukaj & Mimoza Shkodra publikojnë videoklipin "Mona Lisa". Teksti i këngës u shkrua nga Genc Prelvukaj. Videoklipi u prodhua nga Black Fish Entertainment, ndërsa produksioni audio u realizua nga Genc Prelvukaj.

Më datë 13 Maj 2022, Mimoza Shkodra publikon videoklipin "Ja Lo Pijes". Muzika e këngës vjen si bashkëpunim nga Marsel Gunga & Saia, tekstin e shkroi Saia, teksa për arranzhimin u kujdes Marsel Gunga. Videoklipi u prodhua nga Pro Video, ndërsa produksioni audio u realizua nga Gravity Albania.

Më datë 12 Shkurt 2023, Mimoza Shkodra publikon videoklipin "I Pabesë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Petro Xhori, ndërsa orkestrimi u realizua nga Xhulio Milloshi. Videoklipi u prodhua nga kompania MagicPro.