>
BIOSHQIP
Biografia
Miloti eshte reper i njohur tashme, e kjo fale punes qe bente me heret si ETNON. Emri tij eshte Milot Hasangjekaj jeton ne Prishtine dhe punon ne studion "Blackfish" te kolegut te tij njeheresh dhe ish-antarin e grupit Etnon, Genc Prelvukaj. Ai gjithmone ka bashkpunuar me Gencin si grup, dhe jemi mesuasr qe dyshen ta shohim gjithmone bashke. Miloti si vogel ka studiuar muziken, dhe tani disa gjera lidhur me kete profesion mund ti bej dhe vete. e perveq ketij profesioni Miloti ka studiuar dhe per Sociologji, ku perveq muzikes ka zgjedhur t'kete dhe nje profesion te dyte. Per te gjitha ata qe nuk e dine, Miloti tashme eshte i martuar me Marigona Kurshumliun. Perveq angazhimeve muzikore Miloti bashke me Gencin jane te angazhuar teper dhe me koncerte, ku performojne kenget e 'Etnon-it' te dikurshem. Reperi ne fjale nuk ndalet me prurje te reja muzikore, sepse tashme ka menduar per shume projekte te reja.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}