>
BIOSHQIP
Biografia
Producenti dhe kengetari nga Prishtina Lavdim Brajshori, njihet si Lyric Master. I pershtatej ky emer sepse tekstet i shkruan mjeshterisht. Ai filloi te merret me muzike qysh ne moshe te re. Degjohet shume nga moshat e reja dhe vlen te permendet vokali, zeri i embel i tij dhe menyra e te kenduarit me ndjenja thuajse vete jeton ne tekstet qe vete i kendon. Vlen te permendet se nuk ngjason me ndonje artist tjeter, pra me nje fjale eshte unik. Veprimtarine e tij aj e ushtron ne studion e tij profesionale "HD Studio (Lyric Master)" ne Prishtine, ku punon edhe per shume artiste te rinj.

Më datë 22 Shtator 2011, Lyric Master publikon videoklipin "A Ka Naj Sen". Deri ne kete moment, ai kishte publikuar vetem kenge audio dhe kjo ishte kengen e pare e bashkangjitur me klip.

Në vitin 2011, Lyric Master publikon albumin "Filloj Misioni".

Më datë 24 Mars 2012, Lyric Master publikon videoklipin "Si Te Harroj".

Në vitin 2013, Lyric Master publikon albumin "Asaj".

Më datë 22 Shkurt 2014, Lyric Master publikon videoklipin "Vazhdo".

Në Prill 2014, Lyric Master merr pjesë në Celësi Muzikor 8 me këngën "Alone", fitoi "çmimin POP & DANCE" dhe "çmimin e internetit".

Më datë 10 Gusht 2014, Lyric Master publikon videoklipin "Mos M'thirr", në bashkëpunim me Arber Zeka. Muzika e këngës u punua nga vetë Lyric Master, teksti u shkrua nga Lyric Master, Arbër Zeka. Videoklipi u prodhua nga Riza Production.

Më datë 20 Dhjetor 2014, Lyric Master publikon videoklipin "Qa Se Pret", në bashkëpunim me Enizz.

Më datë 16 Janar 2015, Lyric Master & B-Genius publikojnë videoklipin "Pom Smun".

Më datë 14 Gusht 2015, Lyric Master publikon videoklipin "A Tkom Thon", në bashkëpunim me Marigona Qorrolli. Muzika e këngës u punua nga vetë Lyric Master, teksti u shkrua nga vetë Lyric Master. Videoklipi u prodhua nga Fab3 Productions.

Më datë 5 Dhjetor 2015, Lyric Master publikon videoklipin "Nuk E Di", në bashkëpunim me Kusha.

Në Prill 2016, Lyric Master merr pjesë në Celësi Muzikor 10 me këngën "Sjena Kon Na".

Më datë 24 Shtator 2016, Lyric Master publikon videoklipin "Asaj I Fola", në bashkëpunim me Daris. Muzika e këngës u punua nga Lyric Master, Daris, teksti u shkrua nga Lyric Master, Daris.

Më datë 3 Qershor 2018, Lyric Master publikon videoklipin "Dit E Nat".

Më datë 2 Dhjetor 2018, Lyric Master publikon videoklipin "Ti Me Le" dhe është kujdesur vetë për prodhimin e këngës.

Më datë 2 Dhjetor 2018, Lyric Master publikon videoklipin "Munges Drite" dhe është kujdesur vetë për tekstin e këngës.

Më datë 10 Mars 2019, Lyric Master publikon videoklipin "Dashuri Nuk Patem". Produksioni audio u realizua nga Lyric Master.

Më datë 19 Prill 2021, Lyric Master publikon videoklipin "Errësirë". Teksti i këngës u shkrua nga Lyric Master. Produksioni audio u realizua nga Lyric Master.

Në vitin 2023, Lyric Master publikon albumin "Nostalgji Ep".

Më datë 7 Maj 2023, Lyric Master publikon videoklipin "A Je Mire?". Produksioni audio u realizua nga vetë Lyric Master.

Më datë 16 Maj 2024, Lyric Master publikon videoklipin "Zemra Po M'vajton". Muzika e këngës është shkruar nga vetë Lyric Master, ndërsa tekstin e kanë shkruar në bashkëpunim Lyric Master & Iljaz Ajvazi. Produksioni audio u realizua nga Unik Beatz.