>
BIOSHQIP
Biografia
Jurgen Kaçani ka filluar qe ne moshe te vogel te aktivizohet ne festivalet e femijeve. Festivali i pare ka qen ne Vlore per kengen popullore, ku kryetare jurie ishte Meliha Doda dhe ai eshte vleresuar me cmimin e dyte. Me pas ka vazhduar te ndjeke te gjithe festivalet e femijeve ne Vlore dhe ne moshen 11 vjecare ka perfaqsuar qytetin e Vlores ne festivalin nderkombetar ne Shkoder ne teatrin Migjeni ku eshte vleresuar me cmimin e dyte. Ka marr pjese ne emisionin TOP SHOW ku perfaqsonin muziken qytetare vlonjat. Ndoqi studimet ne shkollen e mesme Sami Frasheri Tirane dhe aktualisht vazhdon studimet ne Universitetin Politeknik te Tiranes Viti i 2 Dega Inxhinieri Elektrike.

Me motren e tij Mariola Kacanin publikon kengen "Potpuri Vlonjate" e cila ka qene dhe dalja e tij e pare ne televizionet masive ne TV KLAN ne Maratonen e Kenges popullore.

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}