>
BIOSHQIP
Biografia
Iljard Shaba është mjeshtër i violinçelit, në shfaqjet e tij apo eventet ku është ftuar i gjithë publiku mahnitet nga tingujt që prodhon me instrumentin e tij. Ai ishte pjesë e spektaklit “Dance with me” partner me Fiori Dardhën dhe ka treguar që edhe kërcimi është pasion i tij.

Më datë 30 Dhjetor 2018, Valbona Mema publikon videoklipin "Puthem", në bashkëpunim me Gena & Iljard Shabën.

Në Maj 2019, Valbona Mema merr pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 2019 me këngën "Puthem", në bashkëpunim me Gena & Iljard Shaba.

Më datë 30 Qershor 2021, Ervin Gonxhi publikon videoklipin "Amur", në bashkëpunim me Iljard Shabën. Produksioni audio u realizua nga Ervin Gonxhi.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}