>
BIOSHQIP
Biografia
Herolind Iseni rrjedh nga një familje e mirë. Babai i tij Hamzi Iseni, qysh në vitet tetëdhjeta ishte antar i SHK,,Drita'' të Shkupit, ishte solist, por dhe instrumentalisht i shkëlqyer, që lozte qiftelinë aq bukur saqë edhe ura e gurit dridhej.

Gjate luftes së vitit 2001, Hamzai ishte luftëtar dhe komandant i UÇK-së në Maqedoni. Luftoi heroikisht në mbrojtje të atdheut kunder forcave sllavo-maqedone. Pas luftes Hamzai vdiq në rrethana të pasqaruara.

Herolind Iseni ështe mjaft talent këndon të gjitha zhënrat. Ne moshën 5 vjeqare ishte muzika e tij e parë që titullohet "Gjyshja Ime", pastaj që nga mosha 8-9 vjeqare thot ai se ka filluar të mer pjesë në shum dasma e matura. Kur Herolind ishte në moshën 15 vjeqare, babi tij u nda nga kjo botë. Ai ishte krahu djathtë i tij si në muzik po ashtu edhe jashtë muzikës.

Po ashtu në moshën 15 vjeqare ai largohet nga vendlinja dhe per 6 vite ai nuk u kthye deri në moshën 21 vjeqare. Por ai thotë: se do i rikthehëm edhe me i fortë një ditë muzikes do ti këndoj përseri publikut tim. Herolind Iseni tash jeton dhe vepron ne Gjermani.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}