>
BIOSHQIP
Biografia
Gentjana Gjergji Ka Lindur Dhe Jeton Ne Shkoder. Merret Me Muzike Qe Nga Viti 1999.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}