>
BIOSHQIP
Evente
Në Dhjetor 1994, Stefi Prifti & Endri Prifti marrin pjesë në Festivali i 33-të në RTSH me këngën "Fati Në Udhëkryq".

Në Nëntor 2007, Ciljeta merr pjesë në Kënga Magjike 2007 me këngën "Kur Kendoj Serenate", në bashkëpunim me Stefi Prifti & Endri Prifti.

Në Dhjetor 2008, Stefi Prifti & Endri Prifti marrin pjesë në Festivali i 47-të në RTSH me këngën "Ti Bere Faj".

Në Dhjetor 2009, Stefi Prifti & Endri Prifti marrin pjesë në Festivali i 48-të në RTSH me këngën "U Dogja Mrekullisht".

Në vitin 2010, Stefi Prifti & Endri Prifti publikojnë albumin "Dua Te Me Tregosh...".

Në Qershor 2011, Endri Prifti merr pjesë në Top Fest 8 me këngën "Do Vazhdoj Te Flas".

Në Dhjetor 2011, Stefi Prifti & Endri Prifti marrin pjesë në Festivali i 50-të në RTSH me këngën "Iluzion".

Në Nëntor 2013, Stefi Prifti & Endri Prifti merr pjesë në Kënga Magjike 2013 me këngën "Jepe", në bashkëpunim me Crazy Band.

Në Mars 2014, Stefi Prifti & Endri Prifti marrin pjesë në Kenga Ime 2014 me këngën "Harroje".

Në Maj 2014, Stefi Prifti & Endri Prifti marrin pjesë në Top Fest 11 me këngën "Ti S'e Meriton".

Në Mars 2014, Stefi Prifti & Endri Prifti marrin pjesë në Kenga Ime 2014 me këngën "Korçare".

Më datë 29 Korrik 2014, Xhensila publikojnë videoklipin "Vespa", në bashkëpunim me Endri Prifti. Teksti u shkrua nga Endrit Mumajesi. Videoklipi u prodhua nga Pro Video. Me këtë këngë, Xhensila marrin pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 14 në vitin 2015.

Në Nëntor 2014, Stefi Prifti & Endri Prifti marrin pjesë në Kënga Magjike 2014 me këngën "Mamen Ti Mos E Genje".

Në Shtator 2015, Endri Prifti merr pjesë në Kënga Magjike 2015 me këngën "Kenga E Fundit".

Më datë 15 Korrik 2016, Lauresha publikojnë videoklipin "Bang Bang", në bashkëpunim me Stefi Prifti & Endri Prifti. Muzika e këngës u punua nga Gent Myftaraj, teksti u shkrua nga Rozana Radi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Gent Myftaraj.

Më datë 2 Dhjetor 2016, Aleksandër Gjoka publikojnë videoklipin "Jeta Ime", në bashkëpunim me Stefi Prifti & Endri Prifti.

Në Shtator 2016, Stefi Prifti & Endri Prifti marrin pjesë në Kënga Magjike 2016 me këngën "Per Ty".

Më datë 13 Korrik 2017, Stefi Prifti & Endri Prifti publikojnë videoklipin "Jemi Dy". Muzika e këngës u punua nga Stefi Prifti, Endrit Shani, teksti u shkrua nga Pandi Laço, ndërsa për orkestrimin u kujdes Endrit Shani. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Më datë 26 Gusht 2017, Stefi Prifti & Endri Prifti publikojnë videoklipin "Bej Qejfin Tamam". Muzika e këngës u punua nga Endri Prifti, Stefi Prifti, teksti u shkrua nga Pandi Laço, ndërsa për orkestrimin u kujdes Gent Myftaraj. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Më datë 15 Nëntor 2017, Stefi Prifti & Endri Prifti publikojnë videoklipin "Ty Te Desha Ty Te Dua". Muzika e këngës u punua nga Endri Prifti, Stefi Prifti, teksti u shkrua nga Endri Prifti. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Në Tetor 2017, Stefi Prifti & Endri Prifti marrin pjesë në Kënga Magjike 2017 me këngën "E Prek Magjine".

Në Dhjetor 2017, Stefi Prifti & Endri Prifti marrin pjesë në Festivali i 56-të në RTSH me këngën "Mesazh".

Më datë 13 Qershor 2018, Stefi Prifti & Endri Prifti publikojnë videoklipin "Emigranti". Muzika e këngës u punua nga Endri Prifti, teksti u shkrua nga Endri Prifti, ndërsa për orkestrimin u kujdes Endrit Shani. Videoklipi u prodhua nga MAX Production.

Më datë 24 Korrik 2018, Eli Malaj publikon videoklipin "Jare A Korçare", në bashkëpunim me Endri & Stefi. Teksti u shkrua nga Avni Qahili.

Më datë 24 Prill 2019, Endri Prifti publikon videoklipin "Trëndafili Fshihet Nën Gjethe". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Endri Prifti. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Në Maj 2019, Stefi Prifti & Endri Prifti marrin pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 2019 me këngën "Emigranti".

Më datë 27 Korrik 2019, Stefi Prifti & Endri Prifti publikojnë videoklipin "Kur Jemi Bashke", në bashkëpunim me Maria Priftin. Muzika e këngës u punua nga Gjergj Leka, ndërsa për orkestrimin u kujdes Endrit Shani.

Në Shtator 2019, Stefi Prifti & Endri Prifti marrin pjesë në Kënga Magjike 2019 me këngën "Zemra Ime Është Gjallë".

Më datë 24 Tetor 2019, Burn publikojnë videoklipin "Mendoj Për Ty", në bashkëpunim me Endri & Stefin. Muzika e këngës u punua nga Stivart Cela.

Më datë 25 Dhjetor 2019, Bruno Revolt publikon videoklipin "Gjetsh Belan", në bashkëpunim me Endri & Stefin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Edlir Begolli. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 1 Gusht 2020, Stefi & Endri Prifti publikojnë videoklipin "Digje Sonte", në bashkëpunim me Biggie X. Muzika e këngës u punua nga Gent Myftaraj, ndërsa teksti u shkrua nga Pandi Laço.

Më datë 12 Gusht 2020, Herbert, Endri & Stefi publikojnë videoklipin "A Ja Ja Jaj", në bashkëpunim me Gertën. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 14 Shkurt 2021, Gena, Endri & Stefi publikojnë videoklipin "I Kam Vene Kapak". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Gena. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Në Qershor 2021, Gena, Endri & Stefi marrin pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 21 me këngën "I Kam Vene Kapak".

Në Dhjetor 2021, Endri & Stefi Prifti marrin pjesë në Festivali I 60-Të Në Rtsh me këngën "Triumfi I Jetes".

Më datë 23 Maj 2022, Endri & Stefi publikojnë videoklipin "Me E Mira". Muzika e këngës është kompozuar nga Endri Muçaj, tekstin e kanë shkruar bashkë Endri Muçaj & Stefi Prifti, ndërsa për orkestrimin u kujdes Endrit Shani.

Më datë 18 Gusht 2022, Ylli Baka publikon videoklipin "Kujt Ja Ben Me Sy", në bashkëpunim me Endri & Stefi Priftin. Kënga është kompozuar nga Mario Bregu, ndërsa tekstin e kanë shkruar së bashku Jorgo Papingji & Ylli Baka. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 14 Gusht 2023, Stefi Prifti & Endri Prifti publikojnë videoklipin "Lozonjare", në bashkëpunim me Land Korçarin. Kënga vjen e realizuar në të gjithë komponentët e saj nga Adrian Hila.

Më datë 1 Nëntor 2023, Devis Xherahu publikon videoklipin "Miku Im", në bashkëpunim me Endri Priftin. Muzika e këngës u punua nga vetë Devis Xherahu, teksti u shkrua nga Jorgo Papingji, ndërsa për orkestrimin u kujdes Gent Myftaraj. Videoklipi u prodhua nga kompania Blerim Salillari Films.

Më datë 22 Nëntor 2023, Endri & Stefi publikojnë videoklipin "Flak O Flak", në bashkëpunim me Land Korçarin. Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Adrian Hila, ndërsa tekstin e shkroi Rozana Radi. Videoklipi u prodhua nga kompania Ar Visual.

Më datë 21 Dhjetor 2023, Endri & Stefi publikojnë videoklipin "Vetëm Një Natë", në bashkëpunim me Maria Priftin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mihallaq Andrea, ndërsa orkestrimi u realizua nga Gent Myftaraj. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 28 Mars 2024, Endri Prifti & Gresa Gjocera publikojnë videoklipin "E Poshtër (Besomë)". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Endri Prifti, teksa për arranzhimin u kujdes Gent Myftaraj. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 5 Maj 2024, Endri & Stefi publikojnë videoklipin "Ç'keni Ju Me Mua, Ç'keni?", në bashkëpunim me Gentian Selfon. Muzika e këngës u punua nga Gentian Selfo, teksti u shkrua nga Petrit Llano, ndërsa për orkestrimin u kujdes Vani Rushiti. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.