>
BIOSHQIP
Biografia
Elida Shehu ka përjetuar atë që këndon: u rrit në Shqipëri dhe u shqua si një këngëtare e re. Por nuk qëndroi gjatë në Shqipëri dhe tani jeton Gjermani. Me zërin e saj ka bere per vete publikun e ri.

Në Dhjetor 1978, Elida Shehu merr pjesë në Festivali i 17-të në RTSH me këngën "Grurë Dhe Këngë".

Në Dhjetor 1979, Elida Shehu merr pjesë në Festivali i 18-të në RTSH me këngën "Seç Më Fton Në Stan".

Në Dhjetor 1979, Eduart Jubani & Elida Shehu marrin pjesë në Festivali i 18-të në RTSH me këngën "N'ato Fusha Plot Me Grure".

Në Dhjetor 1980, Elida Shehu merr pjesë në Festivali I 19-Të Në Rtsh me këngën "Hidhe Hapin Vogelush".

Në Dhjetor 1980, Elida Shehu & Telemak Papapano marrin pjesë në Festivali i 19-të në RTSH me këngën "Per Jeten Tone Te Re".

Në Dhjetor 1981, Elida Shehu merr pjesë në Festivali i 20-të në RTSH me këngën "Syri Yt Gjithë Dritë".