>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 19 Shkurt 2009, Eli Malaj publikon videoklipin "Ti E Di".

Më datë 9 Gusht 2010, Eli Malaj & Sajmir Misku publikojnë videoklipin "Dashuria Eshte Mbret".

Më datë 31 Dhjetor 2010, Eli Malaj publikon videoklipin "Loja E Fatit".

Më datë 21 Tetor 2011, Eli Malaj & Agim Gerguri publikojnë videoklipin "Zemra Nuk Pret". Teksti u shkrua nga Arsim Bunjaku.

Më datë 10 Shtator 2013, Eli Malaj publikon videoklipin "E Mjera Dashuri". Muzika e këngës u punua nga Alban Arifi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alban Arifi.

Në Nëntor 2013, Eli Malaj merr pjesë në Musical-Fest 2013 me këngën "Sa Te Dua".

Në Nëntor 2013, Eli Malaj merr pjesë në Musical-Fest 2013 me këngën "Si Vella E Moter", në bashkëpunim me Arianit, Shkelqim & Musli.

Më datë 26 Qershor 2014, Eli Malaj & Arben Dema publikojnë videoklipin "Ban Dasem Shkodrani".

Më datë 20 Korrik 2015, Eli Malaj publikon videoklipin "Banditos". Muzika e këngës u punua nga Valter Beqo, teksti u shkrua nga Rozana Radi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Valter Beqo. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Më datë 19 Shtator 2015, Eli Malaj publikon videoklipin "Jam Gjaku Yt".

Më datë 21 Gusht 2017, Eli Malaj publikon videoklipin "Shoqnia". Teksti u shkrua nga Vojsava Alia.

Më datë 24 Mars 2018, Eli Malaj publikon videoklipin "Hajde Naqe Hajde". Teksti u shkrua nga Vojsava Alia. Për orkestrimin u kujdes Lulzim Kryeziu, Eroll Dogani. Videoklipi u prodhua nga BUG Production.

Më datë 8 Prill 2018, Eli Malaj publikon videoklipin "A Ka Dashni". Muzika e këngës u punua nga Nexhat Mujovi (Wirusi), teksti u shkrua nga Fatmir Muja, ndërsa për orkestrimin u kujdes Nexhat Mujovi (Wirusi). Videoklipi u prodhua nga FRAME Pro.Studio.

Më datë 24 Korrik 2018, Eli Malaj publikon videoklipin "Jare A Korçare", në bashkëpunim me Endri & Stefi. Teksti u shkrua nga Avni Qahili.

Më datë 18 Gusht 2018, Eli Malaj publikon videoklipin "As Me Miliona". Muzika e këngës u punua nga Zzap And Chriss, teksti u shkrua nga Zzap. Videoklipi u prodhua nga Fabrika.

Më datë 7 Shkurt 2019, Eli Malaj publikon videoklipin "Vetem Nje Mesazh", në bashkëpunim me Robert Berishën. Teksti i këngës u shkrua nga Avni Qahili.

Më datë 17 Shkurt 2019, Eli Malaj publikon videoklipin "Jemi Te Nje Oxhaku".

Në Maj 2019, Eli Malaj merr pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 2019 me këngën "Vetem Nje Mesazh", në bashkëpunim me Robert Berisha.

Më datë 31 Dhjetor 2019, Eli Malaj publikon videoklipin "Amazone". Teksti i këngës u shkrua nga Avni Qahili. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 28 Korrik 2020, Eli Malaj publikon videoklipin "Ty Shkoder". Orkestrimi i këngës u punua nga Samuel Kodra.

Më datë 21 Qershor 2022, Eli Malaj publikon videoklipin "Kena Lind Për Qejf". Muzika e këngës është kompozuar nga Fatmir Lela, ndërsa për orkestrimin u kujdes Shpëtim Saraçi. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 6 Korrik 2022, Eli Malaj publikon videoklipin "Syni". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Samuel Kodra, ndërsa tekstin e shkroi Vojsava Alia. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 19 Nëntor 2022, Fatmir Daja publikon videoklipin "Ç'faj Kam Unë", në bashkëpunim me Eli Malaj.

Më datë 25 Dhjetor 2022, Eli Malaj publikon videoklipin "Shoqnia 2", në bashkëpunim me Ervin Gonxhi & Gezim Kadriën. Teksti i këngës u përgatit nga Vojsava Alia, teksa për arranzhimin u kujdes Ervin Gonxhi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 11 Gusht 2023, Eli Malaj publikon videoklipin "Për Dashnin". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Valon Biba, ndërsa orkestrimi u realizua nga Doan Mulla. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 10 Dhjetor 2023, Nora Istrefi, Claydee & Eli Malaj publikojnë videoklipin "Gati". Muzika e këngës është sjellë e punuar në bashkëpunim nga Claydee, Nora Istrefi & Nurteel. Videoklipi u prodhua nga kompania Fullmoon Production.

Më datë 29 Dhjetor 2023, Eli Malaj & Olti Gega publikojnë videoklipin "Po T'çoj Të Fala". Teksti i këngës u shkrua nga Sardi Mneri. Videoklipi u prodhua nga Chill Pro, ndërsa produksioni audio u realizua nga Deyzoh (Ronaldo Shtylla).

Më datë 14 Shkurt 2024, Eli Malaj publikon videoklipin "Tango E Tradhëtisë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Ilir Berani, ndërsa orkestrimi u realizua nga Miti Geci.

Më datë 20 Mars 2024, Eli Malaj & Rati publikojnë videoklipin "Dum Tak". Videoklipi u prodhua nga Fullmoon Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Marenglen Boja.