>
BIOSHQIP

Aziz Murati Mbulohet Me Pare Në Dasëm

19-08-2013
Këngëtari i njohur i muzikës popullore Aziz Murati ka qenë i ftuar për të kënduar në një fshat me emrin Haraçin në Shkup ku i ka ecur për mrekulli me bakshishe. Ai duke kënduar është rrethuar nga dasmorët dhe është mbuluar me pare, madje njëri prejt tyre i hedh edhe 5 mijë euro, e natyrisht i lumtur këngëtari shqiptar i thotë “Me bereqet”. Azizi është shumë i kërkuar nëpër dasmat shqiptare sidomos në pjesën e Maqedonisë ku edhe jeton, por këtë herë ai është kthyer me një valixhe me para në shtëpi.
(Maksim Gjokaj/teksteshqip.com)

Aziz Murati Mbulohet Me Pare Në Dasëm