>
BIOSHQIP
Biografia
Artani me hitin e tij "Veç Ti Ke Zemer", pushtoi gjithe shqiptaret. Ai eshte tash e sa vjet ne skenen shqiptare, dhe ka kenduar kenge, te cilat kane qene te mireprituara nga publiku mbareshqiptar.
DËRGOI:

Evente
Më datë 23 Dhjetor 2011, Artan Kola publikon videoklipin "Veç Ti Ke Zemer".

Më datë 13 Qershor 2012, Artan Kola & Nazife Bunjaku publikojnë videoklipin "Për Njëri Tjetrin".

Më datë 2 Korrik 2012, Artan Kola publikon videoklipin "Nata E Fundit".

Më datë 2 Korrik 2012, Artan Kola & Xemi publikojnë videoklipin "Potpuri Elbasanase".

Më datë 3 Tetor 2012, Artan Kola publikon videoklipin "Shqiperi O Nena Ime".

Më datë 22 Nëntor 2015, Nazife Bunjaku & Artan Kola publikojnë videoklipin "Bebi Im".

Më datë 10 Shkurt 2017, Artan Kola publikon videoklipin "Une Pa Ty Si Pa Sy", në bashkëpunim me Anila Mimani.

Më datë 8 Qershor 2018, Artan Kola publikon videoklipin "Pa Dasht U Ndam".

Më datë 8 Korrik 2023, Artan Kola & Afrim Muqiqi publikojnë videoklipin "Moj Kosove". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Alban Furtuna, ndërsa tekstin e shkroi Arsim Bunjaku.