>
BIOSHQIP
 • Artan Kola: “Muzika është Ushqim I Shpirtit”
  23-10-2016
  Thuhet se vdes ngadalë, kush nuk dëgjon muzikë! Dhe në realitet ashtu është, veçanërisht kur ke artistë si Artan Kola, i cili i jep shpirt këngës. Ai është një këngëtar i njohur dhe shumë i dashur për ne, e kjo falë talentit dhe mirësisë që ka. Na vjen në këtë intervistë për të na rrëfyer diçka nga jeta e karriera e tij!... Teksteshqip: Po e nisim intervistën në mënyrën më klasike: Kur keni lindur dhe ku? Artan Kola: Kam lindur në shekullin e kaluar, në Tiranë!... Teksteshqip: Ç’ përshtypje ruani nga fëmijëria juaj ? Artan...
  ★★★★★
 • Artan Kola, Flet Këngëtari I Muzikës Popullore
  28-05-2012
  "Veç ti ke zemër" titullohet klipi juaj i fundit. Si është pritur në treg? Eshtë pritur si mos më mirë. Ka një titull komercial. Flitet për femrat intersaxhije, femrat që dashurojnë për lek dhe jo njeriun. Pra është trajtuar një problem i kohës i cili në Shqipëri po bëhet shumë i përhapur. Klipi është realizuar duke pasur parasysh tekstin. "Hajt moj çikë sa të kam prit" është një varg i tekstit me tekst të Zhakut. Kjo është këngë tipike popullore veriore? Po. Unë jam verior dhe disa nga këngët më të bukura i kam me muzikë nga treva...
  ★★★★★
{{ page + 1 }}/{{ pages }}