>
BIOSHQIP
Biografia
Doli për herë të parë në skenë në moshën 7-vjeçare. Gjatë trajnimeve muzikore në Shqipëri, ajo mori pjesë në aktivitete muzikore kombëtare, ku u vlerësua edhe me disa çmime.

Në vitin 1992 ajo vendosi të vazhdojë karrierën e saj muzikore në Gjermani. Që atëherë ajo është punësuar nga formacione të ndryshme dhe ka kënduar në shumë skena në Gjermani si dhe në Austri, Itali, Zvicër, Shqipëri dhe Holandë.

Ajo ka performuar në koncerte të ndryshme, gala, evente duke përfshirë Allianz, Bavaria Film, FC Bayern, Red Bull Salzburg, Hilton Hotel Munich, "Long Night of Music" Munich, "Jazz in Alle Gassen" Dachau dhe shumë të tjera.

Që nga viti 2010 ajo ka arritur të prezantojë projekte të ndryshme në skenë me grupin e saj. Ajo këndon në stile të ndryshme muzikore si soul, pop, funk, jazz etj.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}