>
BIOSHQIP

Zhaku, Debate Absurde Me Dasarën Mbi Tentim-Përdhunimin

27-02-2013
Une nuk di nese duhet dhe ta publikoj kete si lajm, por me beri te qesh aq shume si njera dhe tjetra (dhe pse eshte nje teme aspak per te qeshur) ene thashe…emi mo mire po e vendos. Ne fakt une s’kam ndonje gje per te thene, se si videoja dhe mesazhi i Zhakut flasin vete lol, por ne lidhje me kete teme vec dicka shume te rendesishme do shtoja:Menyra sesi Zhaku e prezantoi ne media kete ngjarje nuk ishte menyra e duhur. Kini parasysh qe Zhaku eshte nje person publik, e kur ajo nuk beson ne ndihmen e policise, cfare duhet te mendojne femra te tjera qe jane pre e ngjarjeve te tilla, te cilat jetojne ne qytete te vogla e shoqeri me konservatore?Nderkohe, pavarsisht se me humor, kur diskutohet apo jepet mendimi rreth nje teme te tille ajo shprehja e Dasares ne fund te videos “Se ne moshen qe jemi une edhe ti bashke e kemi per amin te na perdhunoje ndonjeri” eshte shume e pavend. Nuk kam nevoje te shpjegoj se cfare eshte e cfare traume shkakton perdhunimi, qe ju te kuptoni se nuk eshte dicka per te qeshur. Pastaj amon mi se 30 jeni keni dhe 20 vite deri ne menopauze.
(Revista Albaniac)